Lilltösen har blivit myndig!

Vår lilla Tess, minstingen, har nu fyllt 18 år och blivit myndig! Ofattbart, nu har vi helt plötsligt två vuxna barn… Jag vet att alla säger likadant och det är rätt uttjatat men man fattar ju verkligen inte hur tiden kan gå så fort!

Det blev ett lite speciellt födelsedagsfirande. På själva födelsedagen var varken jag eller Björn i USA utan vi befann oss i Sverige båda två. Otroligt dålig planering men det var lite svårt att styra den här gången av olika anledningar. Men veckan innan var även Tess och Brandon med oss i Sverige (Max var ensam kvar i USA eftersom han inte hade något direkt påsklov). Så på påskafton var vi hemma hos Björns syster och svåger, Berit och Roland, tillsammans med hela tjocka släkten. Jättekul och jättemysigt att träffa alla! Så då passade vi även på att fira Tess, några dagar för tidigt men det blev en stor överraskning för henne i alla fall! 🙂

Grattis Tess! Vi är så otroligt stolta över dig, så vacker inifrån och ut och så ovanligt klok. Du är en av de starkaste människor jag mött, som alltid vågar stå för vad du tycker och följer ditt eget hjärta utan att falla för något grupptryck. Älskar dig gumman, fortsätt att vara den du är! ❤

IMG_6093

5 reaktioner på ”Lilltösen har blivit myndig!

  1. Hej!

    Nu är jag allt nyfiken på hur det går för er. Hur har ni det där borta? En uppdatering vore skoj för att stilla nyfikenheten.

    1. Ja det har verkligen varit eftersatt underhåll här… Problemet är att det har hänt så väldigt mycket så jag har svårt att hitta både tid och ork till att uppdatera, men det kommer att komma det lovar jag! Nu ska jag ut och resa i ett par veckor men sen ska jag verkligen ta tag i bloggandet igen, det lovar jag!

      Måste säga att det värmer i hjärtat ändå att se att jag trots allt har läsare kvar trots att det varit så dåligt med uppdateringar!

  2. Får passa på att önska gott nytt år! Är fortfarande hemskt nyfiken på hur det går för er. Tycker att det får bli ditt nyårslöfte att berätta om era äventyr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s