Det gick bra!

Efter en fruktansvärt nervös kväll ringde Björn nu precis och sa att de kommit igenom immigrations och tullen med hundarna utan problem! Jag är så lättad att jag är helt skakis, allt strul har verkligen satt sina spår känner jag nu. Men nu känns allt toppen! Ingen karantän och hundarna mår bra! 😛

Tydligen hade han fått beröm av immigrations för att det var en sån ordning och reda med alla papper. Jag känner att jag har bra koll på de papper som jag kommer att ha med mig, men vi ska gå igenom imorgon igen i detalj hur han skrev på lapparna man får på planet också så att det inte blir några konstigheter där. Men det är verkligen ett tips till er som ska flyga med djur – se till att ni har med alla papper som behövs och med alla tänkbara underskrifter! Är det ordning och reda så kollar de inte alls lika noga som de kan göra annars. Tullen hade inte ifrågasatt överhuvudtaget att de hade haft ett så långt stopp i Tyskland så där hade vi äntligen lite tur! 🙂

Tack för alla hållna tummar, nu ska jag sova riktigt gott i natt! 🙂

12 reaktioner på ”Det gick bra!

 1. PS. Ja, förutom Duke Energy då 😛 …eller har det ordnat sig? F.ö. har jag också Duke Energy nu och har upptäckt att dom kräver 135 dollar i security deposit hos oss….eh?! Kan inte minnas att vi haft en sån på nåt av dom tidigare ställena. Vad tror dom egentligen, att vi ska smita iväg om natten och ta elektriciteten med oss eller förstöra ledningarna eller vad?

  1. Ja jisses… De måste ha väldiga problem med folk som lämnar husen mitt i natten och stjäl med sig all elen! 😛

   Har faktiskt glömt att blogga om det, men det har slutligen löst sig. Vår suveräna mäklare lyckades till slut övertala dem att ta den stora risken att lita på att vi skulle betala, så idag får Björn ila till dem och betala avgiften det första han gör. Så förhoppningsvis var elen på när de kom hem igår kväll! 🙂

  1. Tack! Jag hörde inte ditt meddelande förrän sent igår, jag och Max var bortbjudna på middag och blev lite ompysslade vilket verkligen var skönt mitt i all röran! Ska försöka höra av mig innan vi åker!

 2. Gott att höra Jessica! Är verkligen spännande att läsa om er flytt och hela företaget kring det! Ett stoort Lycka Till 🙂

 3. Härligt att det löste sig till slut. Ja men nån gång måste det ju vända, nu ska du se att det går jättebra för resten av er över Atlanten, ni har ju haft eran dos av otur nu.
  Får checka av med dej innan vi åker ang alla pappar som måste med för hundarna, bättre att kolla en gång för mycket 🙂 Fick ni ha hundarna till vet. för ett läkarintyg ett par dagar innan dom åkte?
  Fortsätter hålla tummarna för er……….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s