Visningar

Ok, nu blir jag nyfiken. WordPress nya (?) statistikfunktion gör att man kan se i vilka länder det sitter folk och kollar på ens blogg. Att det finns folk i Sverige, USA, Norge, Indien, England, Spanien och Tyskland och läser bloggen vet jag, och tycker är jättekul! Men för övrigt blir jag konfunderad. Lettland? Island? Thailand? Österrike? Danmark?! Har ingen aning om vilka ni är, men roligt är det och jag hoppas ni inte blivit alltför besvikna när ni hamnat här! 😀

10 reaktioner på ”Visningar

 1. Klart dom inte blir besvikna 🙂 kul att så många följer din sida.
  Ni verkar ju inte ha en tråkig stund verkar hända något hela tiden, ni testar ju verkligen hela det Amerikanska systemet på en gång……
  Skönt att det har börjat bli lite vanlig vardag för dej, måste kännas jättebra att få ha dina egna saker omkring dej till slut.
  Det var ju väldans vad fort värmen kom till er det blev ju sommar direkt, förstår att det tar lite tid att vänja sig vid, men det finns ju tråkigare saker att vänja sig vid, eller hur?
  Hoppas du får en härlig helg.
  Kram kram

  1. Det är inte så vanisnnigt många visningar precis, men kul att även se vilka länder som är inblandade! 🙂 Ha en bra helg du också, och glöm inte att ställa om klockan till sommartid 😉 Kram!

 2. Jag hade en visning från Thailand, det kan vara min fd bästa kompis mamma eller min kusin som är där. Annars är det någon helt annan, spännande! Jag hade 3 från USA också, misstänker att en är min fd pojkvän. Han brukar köra Google translate med varierande resultat. 😆

  1. Visst är det kul! Man blir rätt fundersam över vissa länder som man absolut inte kan lista ut vem det kan vara. En av dem från USA kan ju vara jag också 🙂 Fast oftast kör jag via vpn-tunneln så då blir jag Swedish in disguise (eller kanske American in disguise när jag tänker efter…) :mrgreen:

 3. Jag tycker att det är jätte intressant att läsa om hur ni har det i USA. Särskilt när du jämför Sverige med USA 🙂
  Ha det bra där borta!

  1. Tack! Jag är lite periodare bara, ibland dröjer det dagar mellan inläggen och ibland (som idag!) blir det flera på en dag. Kul att du gillar att läsa i alla fall! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s