Nostalgi, redan?!

Igår hade Tess studiedag, så vi åkte bland annat till Barnes & Noble (mysig bokaffär) på Friendly center och fikade.

Det var hit vi åkte, hela familjen, innan vi fick bredband hemma och satt med varsin dator och surfade för glatta livet. Nu var det första gången sen dess som vi var där igen och det kändes riktigt nostalgiskt! Denna veckan är det nio veckor sen vi flyttade hit och det är ju egentligen inte särskilt lång tid, men oj vad det känns avlägset! Då hade vi fortfarande hyrmöbler, inget bredband som sagt, ingenting var i princip fixat (mer än el och vatten, till slut!). Det känns som om vi fått gjort en del dessa veckor ändå!

3 reaktioner på ”Nostalgi, redan?!

  1. Villket vatten somJava badade i det kan väl inte vara hälsosamt.Attdetinte gått längre tid än 9 veckor sen ni flyttade föross är det evigheter ,men vi har fått vår 15g Roligt attse Tess på bild,vi har en känsla att det snart blir en lägenhet till oss farfar o farmor

    1. Oj, är det en lägenhet på gång? Hoppas det går vägen denna gången, och att det blir något ni trivs med. Har ni tittat på den än?

  2. Ja, back in the god old day`s………….. ni har verkligen hunnit med mycket på kort tid:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s