Att svalka sig, en stilstudie

Häromdagen var det riktigt varmt, närmare 30 grader när vi gick ut på långrundan i skogen. Det finns en inhägnad konstgjord sjö längs med vår vanliga runda och där brukar jag faktiskt blunda och titta bort när hundarna springer igenom grinden och tar sig ett dopp när det är såhär varmt. Men idag hann inte Java dit innan hon kände att det var läge för att svalka sig lite, och i brist på rent och fint vatten att simma i så tager man vad man haver:

Det hade regnat jättemycket på natten innan så vattenpölen var rätt djup vilket syns på första bilden! 🙂 Hon stod där en bra stund och bara njöt, och visst ser hon rätt nöjd ut på sista bilden! Morris hoppade också i sen och simmade tvärs över, men det hann jag tyvärr inte få kort på.

5 reaktioner på ”Att svalka sig, en stilstudie

  1. Lovely med gegghund. 😆
    Uzie och jag kan absolut inte gå några längre sträckor när det är runt 25 eller varmare, hon är mycket värmekänslig nuförtiden. Förrförra sommaren höll hon på att få värmeslag efter bara 20 minuter ute och då mestadels i skugga, visserligen +28 men ändå. 😦 Skönt att inte Java och Morris blir så påverkade. 🙂

  2. OoooooNeeeeejjj, vilken galning, men hon ser verkligen superlycklig ut, men så var det ju inte hon som behövde ta hand om rengöringen sen. Fasst man kanske skulle prova nån gång, det finns ju dom som betalar dyrt för gyttjebad och lerinpackningar 🙂 Kanske du kan spinna vidare på och tjäna en slant på (hi hi) långpromenader med efterföljande spabehandling………Thats life.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s