EFIT 21 april 2012

Igår var inte bara Tess födesledag, det var också EFIT. Här är min dag:

8.30 Morgonprommis med hundarna. Höll som vanligt på att glömma bort att det var EFIT, men hade som tur var satt påminnelse på mobilen.

9.30 Förbereder frukost. Sen vi flyttade hit har vi börjat med en trevlig vana att ha rena hotellfrukosten på helgerna. Bacon och äggröra, omelett, french toast, korv, m.m (fast inte alltihop samtidigt förstås, det får vara måtta på ambitionerna!). Och nästan alltid melon, de är så vansinnigt goda här!

10.30 Frukosten avslutad. Tess fick välja frukost idag och ville ha omelett med bacon i (som vi förstås inte hade hemma för en gångs skull så Björn fick göra en blixtutryckning till affären). Den blev väldigt god, det mesta gick åt som synes! 🙂

11.30 Långpromenad. Ser ni smultronet? Årets första, i april! Fantastiskt.

12.30 Tårtkalas! Hipp hipp hurra för Tess!

13.30 Tess och jag ska åka iväg och shoppa hennes presenter, och vi har just meddelat Java att hon inte får följa med.

14.30 Shopping på Aeropostale.

15.30 Paus med slush ice för Tess och frappuccino för mig. Det var riktigt varmt ute (25-26 grader nånting) för första gången på flera dagar.

16.30 Färdigshoppade och på väg ut från köpcentret.

17.30 I väntan på grönt ljus efter att ha köpt lördagsgodis på Target.

18.55 Äntligen hemma! Efter att ha kört runt och letat efter en sushirestaurang med överkomliga priser gick vi över till plan B istället och köpte grekiska grillspett. Mums!

19.40 Efter en lång och intensiv dag tyckte jag verkligen att jag var värd detta! 🙂

20.35 Hemma i garaget efter kvällspromenaden. Det hade kommit en enorm åskknall (blixten och åskan kom precis samtidigt så det var precis över oss) nån halvtimme innan men nu var åskan över. Jag hade tänkt att gå vår vanliga 30-minutersrunda men efter bara kanske 100 meter så kom det en störtskur, en sån där där man hör regnet när det är på väg ner alldeles innan det kommer. Båda hundarna vände mitt i ett steg och ville hem igen så det blev en betydligt kortare runda… 🙂

21.30 Ryggläge framför TV’n. Såg The Hangover, har inte sett den förut men den var riktigt kul!

22.30 Dags för sista kvällskissen och hundarna är sådär intresserade… 🙄

23.30 Ligger och läser på min älskade iPad innan det är dags att sova. Håller fortfarande på med The Paris Wife, bokklubbsboken, men hoppas bli klar med den denna helgen så att jag kan börja med nästa.

5 reaktioner på ”EFIT 21 april 2012

 1. Men alltså, jag vill ju ha en pappersbok när jag läser. Doften av pappret, känslan när boken vilar i händerna. Omslaget… kommer nog aldrig att läsa i huvudsak på en iPad. Jag är för mycket bokälskare för det.
  Kul med ösregn sådär, när man inte har en chans att fly undan. 🙄

  1. Så talar endast en Icke Invigd som ännu inte har insett Paddans storhet. Jag har alltid sagt likadant som du, men efter att ha fått min padda så har jag ändrat mig. Det känns faktiskt som att läsa en riktig bok, minus doften då förstås… *väntar ivrigt på doftapp* Flera gånger har jag kommit på mig själv att slicka på fingret när jag ska vända blad! 😆 Fördelen är dessutom, som framgår av bilden här, att även om det är väldigt mörkt så ser man att läsa ändå. Jag skulle ju inte vilja sluta med vanliga böcker helt och hållet, men det funkar riktigt, riktigt bra på paddan faktiskt!

   1. Jag får hålla med tidigare talare (dvs. Jessica) om att läsplattor är fantastiska. Och inte alls som att läsa på en dator eller telefon – det är jag inte så förtjust i. I mitt fall handlar det också mycket om hur SMIDIGT det är att kunna ha några hundra böcker i fickan på en gång snarare än att släpa tunga väskor och kassar med böcker överallt.

    Däremot kan jag tycka det är lite obekvämt att stryka under och göra noteringar i e-böcker…där har inte tekniken kommit ikapp riktigt.

    Stackars lessna ögon-Java 13.30 – hundplågare är vad ni är 😉 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s