Sverigebesök!

Väldigt tunt med blogginlägg har det varit de senaste dagarna… Anledningen är att vi har fått vårt första besök från Sverige! Tess bästa kompis med familj har kommit hit och har varit här sen i lördags. Jättekul att få besök, vi har haft väldigt mysiga dagar med bad i poolen, shopping på Four Seasons och långa kvällar på altanen med mat, vin och prat, prat, prat. Dessutom hade de med sig en ny laddning choklad från Sverige! 🙂

Det har varit varmt ända sedan de kom, men idag är det nog värmerekord även för oss sen vi kom hit. 36 grader ska det tydligen bli, just nu är det runt 32. Tur att vi har pool i området!

I söndags var vi på en basebollmatch här i Greensboro, stans stolthet, Grasshoppers, mötte ett lag från Charleston. Grasshoppers vann, antagligen på grund av sina trogna fans som hejade fram dem till segern! 🙂

Maskoten hejade också på förstås:

Det roliga med basebollmatcher (som ärligt talat kan vara lite sega, det är inte så mycket action i själva matchen precis om man jämför med t.ex hockey) är att man hittar på så mycket saker i pauserna. T.ex var det en tävling i vattenballongkastning för barnen:

…och ett ”korvrace” 🙄 :mrgreen:

De hade även två jättesöta labradorer som fick turas om att apportera slagträt när det var dags för paus. Efter matchen fick de till sin stora glädje även apportera bollen!

Idag ska vi åka iväg och få lite manikyr, vilket tjejerna sett fram emot länge. Vi har även planerat in ett besök på Harris Teeter, så att de ska få se hur det ser ut i en amerikansk mataffär, samt någon Dollar Store eller Dollar Tree (där allting kostar runt en dollar). Tiden har gått alldels för fort bara, känns trist att de åker redan imorgon. Tjejerna har haft jättekul!

4 reaktioner på ”Sverigebesök!

  1. Jag ska verkligen försöka skärpa till mig och blogga oftare, det har varit så mycket på senaste tiden men jag ska bättra mig! Det är så kul att så många läser och extra kul med kommentarer förstås, tack! 🙂
    Jag förstår att du längtar tillbaka, hoppas att du kan komma hit igen någon gång! 🙂

  2. Vi var lite oroliga och kännde oss bortglömda! Så trevligt med Sverigebesök ,det måste ha varit fest hos fam Villing.Jag tittade på mailet innan vi skulle lägga oss ,vi blev glada när det kommit en ny blogg ,nusover vi gott inatt! farmor o farfar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s