Datorkrasch…

Det har varit ett par nervösa dagar, men nu verkar det ha löst sig. Min dator kraschade, och det visade sig vara hårddisken som gett upp. Tur att datorsupporten finns inom familjen, efter en del pillande lyckades Björn rädda den och få igång datorskrället igen. Puh! :cheers: Vilken panik man får när man inser att det är kört, datorn kommer inte att gå igång… Mest för min avhandlings skull, jag har visserligen en ganska så färsk backup på den men de senaste småändringarna är inte med. Dessutom har jag kämpat med min sista doktorandkurs i en hel evighet (av någon anledning har jag helt otroligt svårt att få klart alla uppgifter) och där hade jag inte tagit någon backup alls. Tanken på att behöva börja om från början igen höll på att ta knäcken på mig.

Men nu är det frid och fröjd igen, peppar peppar, så nu kanske det kan bli ett och annat blogginlägg också så att inte Jenny skickar inkvisitionen på mig! 😉

4 reaktioner på ”Datorkrasch…

  1. Hahaha! :mrgreen: Det var för att jag klagade som hårddisken fixade sig, jag lovar! 😀 Men ta nu för allt i världen backup på uppgiften och allt annat, och glöm inte alla fina bilder du tar. Kram på er, har värmen lättat lite nu eller är det fortfarande HETT?

  2. Och nu har den kraschat igen… Skit, skit, skit. Backupen hann inte ens ga klart, och jag har ingen backup alls pa de senaste 5 manadernas bilder. Sa gar det nar man skjuter upp allting, hadanefter ska jag alltid stalla in sa att den tar automatisk backup. 😦
    Bjorn sitter och jobbar med den nu igen, hoppas hoppas att det gar att sparka igang den lange nog for att hinna gora fardigt backupen…

  3. Vi har saknat din blogg,undrade vad som hänt .Förstår att det hänt något igen hoppas Björn kan hjälpa dej igen ,jag håller tummarna för att han klarar det ,tänker på allt arbete du lagt ner Gunvor

  4. Trist med krashad dator :(( hoppas bilderna går att få tillbaka utan att du måste lämna in den.
    Då har du nog inte fått mitt mail?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s