Jobb, igen

Har tagit ett nytt tag i min statistik, eller snarare de sökningar jag gjorde i fredags och som blev så skumma. Upptäckte precis varför de såg ut som de gjorde. De två tabeller som skiljde sig – eller snarare inte såg ut så som jag förväntade mig – hade av någon anledning fått in värden som var en tiondel (i ett par fall en hundradel) så stora som de skulle vara. Inte så konstigt att det såg skumt ut! Tur att jag inte bara körde på utan faktiskt reagerade på de konstiga värdena i alla fall, även om jag inte förstår hur jag kunde missa vad de berodde på… 😳 Nåja, där ser man vad en helg med vila och fint väder kan göra för tankeförmågan! Nu är det nya tag som gäller 🙂

2 reaktioner på ”Jobb, igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s