Ibland alltså…

Björn håller just nu på att testa Siri, röststyrningen som finns i iPhones och iPads och som gör att man kan säga till telefonen/paddan vad det är man vill att den ska göra. Han testade att tala in ett sms: ”Tell Jessica I’ll be 10 minutes late”. Några sekunder senare plingade min telefon och sms’et hade kommit fram. Det här är ju skitbra säger Björn då, tänk vad suveränt när man kör bil att kunna göra så här!

För den som inte känner mig kan jag tala om att jag är doktorand och har spenderat de senaste åren med att forska just i ämnet röststyrning i bil vilket, trodde jag, borde innebära att han vet det mesta om hur praktiskt det är… Man blir inte profet i sitt eget land, eller hur var det nu? 🙂

2 reaktioner på ”Ibland alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s