Käket är klart!

Nu kan kolibrierna komma när de vill, idag åkte Max och jag (han körde!) till Southern States (plantskolan här i Summerfield) och handlade en ny hummingbird feeder:

IMG_0053

Visst är den fin? 🙂 Den gamla i plast var inte särskilt fräsch längre efter att ha hängt ute i två år så det var dags för en nyinvestering. Denna ska förhoppningsvis hålla sig snyggare, väldigt fin är den i riktigt glas och koppar istället för plast. Första kolibrin såg vi redan för en vecka sen men den gav sig av rätt fort igen när vi inte hade någon mat att bjuda på, hoppas den hittar hit snart igen nu när det finns mat i massor!

Dessutom köpte vi kattmynta som Max vill ha i sitt rum till Gandalf. Hoppas han kommer att uppskatta det! Just nu är han ute i trädgården och spanar men vi får se vad reaktionen blir när han kommer in senare.

 

4 reaktioner på ”Käket är klart!

  1. Åh. Jag är så glad att jag fått se en kolibri i verkligheten! (Gud vad jag saknar att inte få sitta på er altan på morgonen, lyssna på fågelkvitter, dricka gott kaffe, njuta av värmen, vänta på att ni andra skulle vakna!) (Eller för den delen sitta där på kvällen, prata, skratta, dricka vin, titta på eldflugor …)

    Måste nog ta och vinna på Lotto eller något, känner jag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s