Arbetsmiljön är helt ok idag!

Dock aningens varm, om man nu får klaga. Hade ingen lust att sitta inne i alla fall, utan släpade med mig dator, förlängningssladd och fika ut på altanen:

IMG_0056

 

Hundarna var ju med också förstås… 🙂 32 grader i skuggan idag. Pust! Jag insåg lite för sent i förmiddags att det skulle bli såpass varmt idag, så jag var lat och gick med hundarna i skogen här hemma. Morris var inte helt nöjd med det beslutet – här finns inga sjöar att bada i men däremot massor av högt gräs som han får kämpa rätt bra med att ta sig igenom. Trots att det bara var 24 grader  varmt just då blev det rätt svettigt och bägge hundarna såg till att njuta så mycket som möjligt av den stora lerpöl vi gick förbi på vägen hem. Tur att vi har trädgårdsslang att spola av dem med när man kommer hem! 🙂

Nu ska jag ta en dust med statistiken. Hade räknat en del och fått bra (=signifikanta) resultat för ett par månader sen, men nu när min handledare granskade det lite närmare upptäckte han att jag inte gjort jämförelsen på rätt sätt. Jag ville först inte riktigt gå med på att han hade rätt men insåg sen tyvärr att han nog hade det. Nu måste jag räkna om och göra jämförelsen på ett annat sätt. Jag är tämligen säker på att skillnaderna är signifikanta även här, men jag måste verkligen ta tag i hur man räknar och vilken metod jag ska använda och se till att förstå den också. I 32 graders värme. Kanske vore klokt att gå upp och sätta sig på kontoret i alla fall… Nåväl, Anova – here I come! Wish me luck! 🙂

9 reaktioner på ”Arbetsmiljön är helt ok idag!

 1. ser trivsamt ut! Jag insåg igårkväll att jag varit MIA på din blogg ett tag. Jag vande mig vid att jag kunde se på fb när du hade ett nytt inlägg och så föll jag ur vanan att gå in och titta efter tror jag. Hoppas allt är bra med dig och att slutspurten med avhandlingen går bra. Själv undervisade jag sista dagen för terminen igår – nu är det sommarresor, arkivbesök, samt (förhoppningsvis) bokredigeringar som gäller. Kram!

  1. Det var alldeles för varmt för att jobba utomhus visade det sig, fick gå in rätt snabbt… 🙂

   Ja jag har slutat att lägga ut länk på fb. Det blev mer och mer så att folk kommenterade där istället för här, och det kändes lite tråkigt eftersom fb-kommentarer ju försvinner i flödet och inte finns kvar på samma sätt som de som hamnar här. Jag testar nu att inte lägga ut länk på fb och hoppas att folk ska hitta hit ändå! 🙂

   Avhandlingen har blivit rejält försenad pga allt som hänt, men jag försöker att inte stressa upp mig för mycket. Det går framåt i alla fall och jag jobbar på så gott jag kan, och tycker fortfarande (oftast) att det är roligt att sätta sig och jobba och det är ju skönt så länge som det är så!

   Härligt med sommarlov! Ingen liten resa till NC inplanerad möjligtvis? 🙂 Hoppas det går bra med bokredigerandet!

   1. Nej, tyvärr. Hong Kong, Tyskland, Sverige och senare på sommaren Colorado ett par dagar and that´s it!

 2. Huga vad avundsjuk jag är på dig, här ligger tempen på stadiga 8-10 på dagarna och det suger apa så här snart i mitten av maj. 😦 Fast 32 är kanske i värsta laget, jag förstår att du gick in. Hoppas att du får stuns på statistiken i värmen!

  1. 34 grader nu, och jag har fortfarande inte fått någon stuns på den förbaskade statistiken… Suck. Fick träna med hundarna inne i garaget idag, 10 minuter per hund och nu stensover de båda två! Det är åtminstone snabbt gjort att trötta ut dem i den här värmen! 🙂

  1. Fast det blev väl varmt rätt snabbt… Fortsätter vädret såhär så blir det nog en lika varm sommar som vår första 2012, när ni var här hela familjen!

 3. Hej! Hittade din blogg då jag sökte runt lite om Greensboro. Jag funderar på att plugga där en termin. Där finns kurser som passar mig men jag har aldrig hört talas om staden och är fundersam på om jag vill åka dit.
  Så jag undrar vad har Greensboro att erbjuda?
  Jag gillar friluftsliv och naturupplevelser, vad har greenboro att erbjuda inom det?
  / Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s