Stolt ”svärmor”

Apropå jul och så, så måste jag få skryta lite om min ”svärson”, Tess pojkvän Brandon. En otroligt kreativ och driftig kille! Han och hans vän har startat ett företag ihop, de började redan när de gick andra året i high school, och utvecklar mods och appar till Minecraft. Nu till jul kom de på en annan idé. Det är ju vanligt här att tomten kommer till olika malls och varuhus och så får barnen sätta sig i knät och tala om vad de önskar sig i julklapp. Och köa länge och även betala dyrt för det!

Nu kom Brandon och hans kompanjon på att de skulle skapa en app där man antingen kan skicka in sin önskelista och få ett svar från tomten, eller också boka en tid så att barnet kan prata live med tomten via FaceTime. Det blev en dundersuccé, appen sålde så bra att de låg på top 100-listan över mest nedladdade betal-appar i världen! Lokal-TV fick även nys om saken och gjorde ett inslag med Brandon och hans kompanjon, a.k.a ”tomten”. Kul! Här kan man se intervjun: http://www.wfmynews2.com/news/local/greensboro-santa-video-calls-with-children-around-the-world/371376125

 

4 reaktioner på ”Stolt ”svärmor”

  1. Så himla smart. Jag känner mig avundsjuk – tänk om jag också kunde ha kreativa idéer som kunde säljas och ge mig mer pengar till livet. För vissa verkar det liksom gå som på räls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s