Premiär!

Då var det äntligen dags att starta upp den här bloggen! Om ett par månader flyttar vi till Greensboro i North Carolina, USA. När vi äntligen fick besked om att vi skulle få flytta dit  började jag leta efter info om hur man egentligen gör och vad man borde tänka på. Nu har vi ju som tur är ett stort bolag (Volvo) i ryggen som hjälper till med det mesta men ändå vill man ju läsa om andras erfarenheter. Dessutom kommer vi att ha ett helt menageri med oss – två hundar (en westie och en engelsk springer spaniel) och två katter, så det gör ju det hela lite extra speciellt med allt som ska fixas inför flygresan och annat. Eftersom jag inte hittade riktigt den info jag ville ha så bestämde jag mig för att skriva en blogg själv, kanske kan den hjälpa någon annan i liknande situation nån gång!

Tanken är att jag ska skriva om alla förberedelser innan, och sedan beskriva vårt liv som svenskar i amerikanska Södern. Jag har aldrig skrivit någon blogg förut (jo, två resebloggar faktiskt men det är ju lite speciellt) så vi får väl se hur bra jag är på det och hur flitigt jag kommer att uppdatera. Ska göra mitt bästa i alla fall! 🙂

2 reaktioner på ”Premiär!

  1. Jättebra blogg! Är mycket glad att jag hittat den då jag och min sambo är USA-frälsta och vill flytta hit om möjligt. Vi har dessutom fyra katter och infon om att resa med djur du listade var mycket bra. För tillfället är vi i Miami på semester. Denna blogg ska jag fortsätta att följa. Fortsatt gott nytt år på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s