Spänd väntan

Husjakten fortsätter. Vi hoppas ju väldigt mycket på huset som ligger på Lennox Woods, och håller på att förhandla om priset på hyran. De ligger lite högt just nu, så vi ska försöka pruta $200/månad. Mäklaren mailade idag och påpekade att i hyran ingår avgiften för poolen som ligger i området, utnyttjande av ett ”clubhouse” (vilket verkar funka som en fritidsgård mer eller mindre, där barnen i trakten samlas och spelar spel m.m.), månadshyra av larm till huset och även medlemsskap till tennisklubben (vilket nog inte kommer att utnyttjas alltför många gånger är jag rädd… 🙂 ). Framförallt poolen och klubbhuset låter ju suveränt, med tanke på värmen under sommaren så vill man nog verkligen ha tillgång till pool och barnen får förhoppningsvis lättare att träffa kompisar.

Det som ställer till det är ju att Björn befinner sig i Indien för tillfället, och har därmed ökat på tidsskillnaden ytterligare några timmar. Mäklaren har åtminstone förstått att det blir lite trixigt att försöka ringa så hon har blivit riktigt duktig på att maila. 🙂 Nu är vi allihop inställda på att vi vill ha det här huset så håll tummarna för att det ska gå i lås!

2 reaktioner på ”Spänd väntan

  1. Håller tummarna hårt! Club house is the shit också, där kan barnen få kompisar och förhoppningsvis hålla sig borta från dumheter dessutom. Kram på er allihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s