Vårt nya kvarter

Björn och jag passade på att åka ut till vårt nya hus idag igen och körde runt lite i kvarteren. Här är lite bilder:

Vår gata (idag var uppenbarligen sophämtningsdag så alla hade ställt fram sina soptunnor som normalt står inne i garaget annars):

Tennisbanan:

Club house, där man ordnar diverse aktiviteter och som ungdomarna i området även har som en slags fritidsgård:

Poolen!

och här är vårt nya hus!

På kvällen var vi väldigt, väldigt trötta och orkade inte riktigt med att fira att allt var klart med huset. Därför fick det bli galamiddag på – Taco Bell! 🙂

9 reaktioner på ”Vårt nya kvarter

  1. Nu har vi följt er hela veckan och fått veta om resan branden huset och skolan ,s å roliga små kontokort ni har fått

    1. Ja det är helt otroligt! Hyran här är 2250 dollar/månad, alltså runt 15-16000 vilket ju är vad man får betala för ett rätt ”vanligt” hus i Sverige. Skulle vi vilja köpa det kostar det 400 000 dollar, runt 3 miljoner. Mycket hus för pengarna, helt klart. Och kom ihåg att vi har gästrum som står och väntar! 🙂

  2. Hela området är verkligen superfint, jag själv skulle nog få allergi av att bo i ett så ordnat område men man är ju olika. Jag vill ju helst bo i skogen men bassängen skulle jag kunna leva med! Det där blir skitbra. 🙂

    1. Jo jag håller med dig. Men grejen med detta området är att det är tämligen glest befolkat, välordnat absolut, men inte sådär Desperate Housewife-hemskt som vissa områden är. Det ligger i ytterkanten av Greensboro-området så det är en hel del skog och marker runt omkring, vilket blir bra att ta långpromenader i med hundarna. Det ligger ju inte i skogen på samma sätt som vårt hus i Landvetter, men det ville vi inte heller. Efter att ha bott långt bort från allt och alla i många år nu ville vi bo lite närmare andra människor och detta var en bra kompromiss mellan bra för hundarna och bra för barnen! 🙂 Jag är nog lite både och tror jag, skulle älska att bo i NY ett par år, men trivs hur bra som helst i skogen i Landvetter också. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s