EFIT 10 december

I lördags var det EFIT – Ett Foto I Timmen. Det är precis som det låter, man tar ett foto i timmen under en hel dag på det som man råkar göra vid just det klockslaget. Jag försöker var med så ofta jag kan och kommer ihåg, det är en kul idé både rent privat att dokumentera en dag i sitt liv och även kul att se vad andra gör. Yrkesskadad som man är känns det även som om man skulle kunna göra en massa kul forskningsprojekt med den typen av data! 🙂

Såhär var min dag i lördags, jag bommade tyvärr vid ett par tillfällen men på ett ungefär:

10.00 Frukost på hotellet. Vi bodde på ett lägenhetshotell och åt därför vår egen frukost på vårt rum.

 

11.00 På väg mot ett köpcenter passerade vi denna gatskylt som vi givetvis måste ta kort på. Andra Morris-skylten vi hittat i USA, den första (som man ser högst upp här på sidan) tog vi i New York förra sommaren! 🙂 Jag körde åt sidan så gott jag kunde medan Björn snabbt hoppade ut och tog kort, men det hann ändå bli en rätt imponerande bilkö innan vi var klara 😳

 

12.00 Tja, ska vi nu bo i USA så är det bara att inse att vi måste skaffa en rejäl grill för att inte bli betraktade som andra klassens medborgare av blivande vänner och bekanta. Därför åkte vi till Sears och rekade lite. Det är väldigt mycket billigare med grillar här än hemma, så vi blev väldigt sugna på att skaffa en riktig värstingvariant. Vi får se vad det blir!

13.00 På besök i Tess favoritaffär, Dollar Tree! Allt kostar en dollar styck, och man kan göra riktiga fynd. Idag köpte Tess julklappar till några av sina kompisar + att Björn köpte var sin enorm julstrumpa till barnen att hänga vid öppna spisen.

16.00 Efter att Björn och Max varit och shoppat Magic-kort i en spelbutik och jag under tiden tagit en power nap på hotellet åkte vi och spelade bowling. Jättekul!

17.30 Björn kommer att få en Ford Flex som tjänstebil när vi flyttat, och eftersom den inte finns i Sverige passade vi på att åka och titta på en i verkligheten. Jösses, säger jag bara. 😯 En väldigt fyrkantig låda på 4 hjul, väldigt amerikansk! Tess älskar den, hon tycker att den är så supernördig att den blir häftig. Jag kommer att känna mig som en äkta soccer mom när jag ska hämta och lämna barnen i den där kolossen… Tyvärr hade det hunnit bli väldigt mörkt och bilarna stod trångt så det gick inte att få ett vettigt kort, men ni kan ju googla om ni är nyfikna på hur den ser ut! 🙂

19.00 Efter bowlingen var Max trött och föredrog att äta en korv med bröd och sedan åka till hotellet och slappa (läs: spela spel). Vi andra åkte till restaurangen Ruby Tuesday och åt en god middag.

20.00 På vägen tillbaka till hotellet stannade vi till vid Björns stamlokus, Starbucks, och tog en kaffe. Ett hett tips är att investera i Starbucksaktier efter att vi flyttat dit, de kommer garanterat att stiga i värde när Björn kan passera där varje dag på väg till och från jobbet! 🙂

21.00 Efter Starbucks lämnade vi av Tess vid hotellet och sen åkte jag och Björn ut till vårt hus en sista gång innan hemfärden. Detta är ett av grannhusen, vars innevånare uppenbarligen inte ligger vaken på nätterna och oroar sig för miljön och att spara på energi. Eller kan det vara lågenergilampor månntro? 😉 Men gulligt är det!

6 reaktioner på ”EFIT 10 december

    1. Ja, det var ju inte direkt det enda med hysteriskt mycket lampor om man säger så! För att inte tala om alla enorma uppblåsbara tomtar, snögubbar, renar, m.m, m.m som var flera meter höga… Jag hade drömt mardrömmar på nätterna om jag haft en sån utanför fönstret! 🙂

  1. Vi såg ett annat hus som hade ännu mer lampor både på huset och i trädgården men då kunde vi tyvärr inte stanna och ta kort. Det är verkligen precis som i amerikanska filmer! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s