Ont i ryggen!

Idag har det varit en fixardag, igen. Har börjat röja i köket och slänga allt som vi inte vill ha med oss. Nu gäller det verkligen att vara hård och inte spara på alla möjliga uddaglas och sånt som man sparat av nostalgiskäl!

La ut Tess säng på Blocket häromdagen också, hon har tröttnat på den och vill ha en loftsäng med skrivbord under när vi flyttat. Jag tycker den hon har är jättefin både som säng och som soffa, men hon håller inte med utan tycker den ser ut som en spjälsäng 😯

Idag ringde det i alla fall en och ville köpa den! Så jag tillbringade närmare en timme med att skruva isär eländet, varav större delen av tiden gick åt till att försöka hitta en insexnyckel som passade. Fick improvisera lite med en liten stump av en passande nyckel + en tång och höll på att knipsa av ett finger av bara farten, men klarade mig med endast blodvite och ett skinnflått pekfinger. Vad gör man inte för att tjäna 500:- 🙂 Det värsta var att vi inte kollade madrassen innan vi bestämde oss för priset, nu när jag plockade isär den upptäckte jag att det var en jättefin resårmadrass i som vi gett 1300:- för plus att själva sängen kostat 900:-. Och detta säljer vi nu i skick som nytt för 500:-. Det grämer mig en hel del, måste jag säga. Det värsta är att det inte går att byta ut madrassen med någon annan vi har heller, så det är bara att acceptera att vi gjort bort oss. De som köpt den blir nog glada i alla fall när de kommer och ska hämta den 😐

Har även lyckats sälja en av våra ridhjälmar, får hoppas att någon vill ha resterande hjälmar och ridstövlarna också. Det var en mamma med en liten 9-10-årig flicka som köpte den, och jag gav flickan ett ridspö också på köpet. Blev alldeles varm i hjärtat av att se hur glad hon blev, hon vägrade att ta av sig hjälmen utan gick iväg mot bilen med den på och med ridspöt i handen 🙂

Nu har jag rejält ont i ryggen och ska ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag försöka bli klar med köket och dessutom ska Morris trimmas för sista gången i Sverige! Det kommer att kännas i hjärtat att säga hejdå till hans uppfödare (som är de som trimmar honom). Hur de ska klara sig utan att få träffa Morris vid trimningen var 10:e vecka är en gåta, har nog aldrig träffat någon uppfödare som bryr sig så mycket om ”sina” valpar och hur de mår som de gör ❤

7 reaktioner på ”Ont i ryggen!

 1. Nu äntligen har jag lagt er blogg som en favorit och kan jag inte glo på er över häcken får jag väl läsa om er på nätet. Jag kommer att sakna er. Tänk att ni snart åker.

 2. Här händer det saker, skönt att röja. Man skulle behöva flytta lite oftare bara för att få slänga iväg massor av saker man samlar på sig.
  När bär det iväg? Vi har satt vårat flyttdatum till den 1/4, så nu vill man bara att tiden flyger iväg.
  Ser framemot att få följa eran tur över Atlanten, hoppas att allt funkar smidigt med alla djuren( fasar för den biten), men det kommer säkert att gå jättebra 🙂
  Lycka till med det sista, allt brukar ju trots allt av någon anledning lösa sig till sist även om det tyvärr alltid av någon anledning sker i sista minuten ( så är det iallafall här hos oss)
  Var rädd om dej.

  1. Ja det är fördelen med att flytta, man får äntligen tummen ur vad gäller att slänga all möjlig skit som man sparat på sig. Vad spännande att ni satt datum nu! Du måste fortsätta att höra av dig med hur det går! Kram!

 3. Ska absolut fortsätta titta in här och hålla kontakten, tycker det är så spännande att se hur det går för er också, fast nu är ni ju så nära. Håller tummarna hååååååårt på att ni kommer iväg nu 🙂
  Ska bli kul att följa era första steg ”overthere” Förhoppningsvis kan man ju lära sig ett och annat på vägen och har ni vägarna förbi florida i framtiden står jag redo med kaffekannan.
  Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s