EFIT 4 feb 2012

Igår var det dags för EFIT (Ett Foto I Timmen) igen. Här är min dag!

10.00 Höll på att glömma EFIT, men kom ihåg det efter nån timma. Frukost avslutad, försök till att skypa med mamma och pappa (som inte funkade, fick ringa med gammal hederlig telefon istället!).

11.00 Promenad med hundarna. Morris njuter av livet!

12.00 Snabbdusch efter långpromenaden.

13.00 Shopping på köpcentrumet Four Seasons med Tess. Under tiden är Max och kollar på en Warhammer-match och Björn shoppar datakablar. Japp, vi gjorde vad vi kunde för att befästa könsrollerna! 🙂

14.00 Fortfarande shopping!

15.00 Vi har mött upp med Björn och Max och är nu och handlar lördagsgodis på Walmart. Max hittade svenska fiskar! 🙂

16.00 Promenad med hundarna, i koppel den här gången. Java har hittat något som luktar intressant och gör sitt bästa för att gräva sig ner i jorden. Jag tar ett djupt andetag och försöker tänka ”berikning” istället för ”helsike vad smutsig hon blir”.

17.00 Jättetrött och sitter äntligen ner för första gången sen frukost. En stor kopp te, Twix och Top Chef på TV hjälper upp det hela.

18.00 Fortfarande kvar i soffan, hundarna är rätt trötta de också. Den spartanska inredningen beror på att vi inte fått våra möbler ännu! 🙂

19.00 Lagar mat.

20.00 Middag! Fläskkotlett, klyftpotatis och tzatziki. Gott!

21.00 En kopp te framför brasan. Som sagt, hyrmöbler. Den bruna fåtöljen är inte vacker, men väldigt bekväm att sitta i åtminstone. Brasan är inte riktig, den går på gas. Bara att trycka på knappen på väggen där till höger så tänder man den, det ligger ”vedträn” i så att det ska se ut som en riktig brasa. Skäms nästan för att säga det, men nog är det väldigt bekvämt. 😳 Inget letande efter tidningspapper och tändstickor att tända med, inget sot att städa, bara att trycka på knappen så är man igång. Dock blir det ju inte den goda lukten och den mjuka, mysiga värmen, även om den värmer rätt bra ändå.

22.00 Fortfarande kvar i soffan framför tv och brasa. Max sitter vid köksbordet och spelar.

23.00 Kvällspromenad med hundarna.

24.00 Efter kvällspromenaden upptäcker vi att Java haltar kraftigt på vänster bak. Hittar ett par barr som satt mellan trampdynorna, men hon haltar fortfarande efter att jag plockat bort dem. Hon är väldigt långhårig nu, så jag plockar fram saxen och trimmar alla fyra tassarna så mycket jag bara kan för att minska risken att det fastnar barr och annat i allt hår. Blir hon inte bättre imorgon får vi åka till veterinären.
Uppdatering: när vi vaknade på morgonen gick hon helt normalt igen, förhoppningsvis var det barren som ömmade igår.

01.00 Spikmattan och en god bok i 20 minuter. Sedan är det godnatt!

6 reaktioner på ”EFIT 4 feb 2012

 1. Spikmatta…
  Vi har alla våra böjelser
  Gott att ni har kommit igång. Tänk vad mycket engelska ni får bada i:)
  Bra att du skriver på svenska till oss med vår gothenburgengelska, Ha de!
  /Roland

  1. Tack! Egentligen var det inte alls plötsligt, det var på gång i över 3 år innan det äntligen blev av, men när det väl var dags gick allt väldigt fort i alla fall 🙂 Men det känns väldigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s