Vår, igen

Idag är det runt 18 grader, soligt och vindstilla. Hundarna har legat i garaget hela dagen mer eller mindre, dörren har varit öppen så de har kunnat ligga där det är svalt och skönt och ändå ha full koll på omgivningen.

 

Jag och Tess har varit ute och shoppat på Four Seasons, vårt favorit-mall. Tess hittade ett par jeans för 10 dollar och skor för 6 dollar på Forever 21. Lycka! Sen blev det naturligtvis ett obligatoriskt besök på Bath & Body Works också, jag var duktig och lyckades ta mig därifrån med endast en flaska duschtvål. För Tess del blev det betydligt mer än så! 🙂

Och nu har de äntligen kommit, Grillen och Gräsklipparen! Vi lyckades förhandla oss till gratis hemkörning och montering, och det var jätteskönt. Bara att peka ut var sakerna ska stå och sen är det klart, istället för att lägga timmar på att försöka montera ihop alltihop. Det har funderats och stötts och blötts i det oändliga vad vi skulle ha för något (vilket märke? hur många brännare på grillen? ratt eller ”joysticks” på gräsklipparen? kanske en robotgräsklippare som knatar runt på egen hand och klipper gräsmattan? nä, för dyrt 😐 ), men till slut hade vi bestämt oss för en Weber-grill med tre brännare och en Husqvarna-klippare. Gräsklipparen är alltså en sån där som man sitter på och kör (med joysticks, bestämde vi oss slutligen för, de svänger mycket bättre och det är rätt mycket träd och buskar här som man måste manövrera runt), ska bli hur kul som helst att testa! Tomten här är så stor, nästan 1 acre, så det hade inte funkat att ha en vanlig. Nu ska jag ut med hundarna en sväng men sen måste jag testa att köra den. Och ikväll blir det grillning på altanen, äntligen! Hoppas att det blir en varm kväll också så att vi kan sitta ute och äta, i värsta fall får vi sitta inne men grillas ska det till varje pris! 🙂

2 reaktioner på ”Vår, igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s