Påsk

Nu har vi firat påsk i dagarna två och är ganska så trötta. I fredags kväll var vi hemma hos Bob och Karen, som alltid var det jättemysigt med god mat och roliga diskussioner. Och igår var det svenskafton, Kurt och Kirsi och deras barn var hemma hos oss vilket gav mig en ny chans att testa min crock-pot! 🙂 En biffgryta blev det denna gång, jättegod blev den men nästa gång måste jag öka på ytterligare med kryddorna. Våra barn trivs väldigt bra ihop och hade jätteroligt tillsammans, kul att ha hittat en familj att umgås med där både vuxna och barn har kul ihop!

Men i morse vaknade jag som vanligt klockan sju, trots att jag var jättetrött och gärna hade sovit minst ett par timmar till. Alla har varit lite sega så vi har varit hemma och tagit det lugnt. Jag och Tess har bakat brownies och bröd, spelat bocchia och tränat lite med hundarna, men det var tämligen varmt idag och tryckande luft så vi orkade inte hålla igång så mycket.

Lunchen blev i alla fall en riktig höjdare – Björn var och handlade igår och hittade både inlagd sill och rökt lax! Mums! 🙂

4 reaktioner på ”Påsk

  1. Haha, jag talade om för min fd pojkvän (kanadensaren) att jag och pappa skulle ha all fisk och räkor på påskbordet – han skulle äta middag men blev plötsligt inte hungrig längre. ”Pickled herring” är ingen favorit verkar det som. 😆
    Kul att ni verkligen har hittat en familj där alla kan umgås! 🙂

  2. Hej på er! Det verkar som ni har det ganska bra? Igår var jag ute i trädgården och röjde, idag snöar det. Ha en fortsatt underbar påsk. Kram Lena

  3. Tänk att det är påsk hos er med. Det är svårt att föreställa sig att livet kan vara lite vanligt fast ni är så långt bort. Här kommer ny snö idag. Julia skulle fira våren med en kompis i skogen, grilla korv och skrika vårskrik, nu blir det balkongen med lykta och liggunderlag att sitta på.
    Ta hand om er!

  4. Bilden med dammen där det samlades regn vatten blev mitt favoritfoto jag kan tänka mej hur det ser när det kommer störtregn!Så var det roligt med hälsningen från dej Tess för det kändes bra ! ha nu ett bra Påsklov önskar farfar o farmor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s