5 reaktioner på ”Tveksamt godis

  1. Skor ar en variant av dajm = atbar! (speciellt i en krissituation… 😉 ). Annars tycker jag ghirardelli ar helt okej. Och europeisk choklad finns ju vanligtvis att fa tag i (typ ritter sport – min favorit ar mork choklad med marzipan, after eight, etc.) fast man far forstas punga ut en del for den…

  2. Ja det ser ju ut som Dajm ungefär, får väl testa nån gång! Som tur är har det kommit hit ett gäng jobbarkompisar till Björn idag, så nu räknar jag timmarna tills han kommer hem med choklad och LAKRITS (första lakritsen sen i januari)! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s