Kräftskiva!

I lördags var vi på kräftskiva hos en av ”svenskfamiljerna”. Inga havskräftor, förstås, men IKEAs kinesiska var underbart goda! Vi känner redan efter ett drygt halvår här att man blir ganska så patriotisk när det gäller typiskt svenska företeelser. Det var nästan så att man blev lite tårögd när man såg bordet stå uppdukat med alla saker som ”ska” vara med, och som värdparet faktiskt lyckats fixa även ”over here”:

Till och med sånghäften med snapsvisor på en blandning av engelska och svenska (en i sällskapet var amerikan), och ja, även vädret var svenskt med omväxlande värme och regn så att vi fick springa ut och in med maten ett par gånger. Vi hade hur kul som helst, tack K & K för en lyckad fest! 🙂

 

4 reaktioner på ”Kräftskiva!

  1. Åh vad det är skönt att få del av er vardag, få se vardagen men också tokigheterna som att jaga med pilar! Jag som inte kunnat se vitsen med blogg. Nu läser jag med glädje. Sköt om er och inte minst ditt finger Jessica.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s