Höst i Greensboro

Jag har lovat Agneta lite höstbilder, så nu tänkte jag att det var dags! 🙂 Förra veckan plockade jag med mig kameran när jag var ute med hundarna, och tog lite bilder. Nu är det otroligt vackert här, det riktigt sprakar av färger ute i skogen. Det börjar bli kallt på nätterna och morgnarna, runt 5 grader, men på dagarna är det fortfarande drygt 20 grader. Helt underbart att vara ute i naturen och se alla höstfärger och ändå är det varmt och behagligt. Den höga, ”krispiga” septemberluften man är van vid hemifrån har vi inte sett röken av än men den kanske kommer en och annan dag i december/januari nån gång…

Jag önskar att jag kunde göra naturen lite mer rättvisa, men jag är fortfarande nybörjare med kameran och har varit lite lat med att lära mig ordentligt hur man ska ställa in för att få det optimalt. Här är ett urplock i alla fall:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 reaktioner på ”Höst i Greensboro

  1. Åh! Så vackert! Jag kanske ska ta och komma över på hösten nästa gång?! 🙂 (Märk väl att jag skrev jag och inte vi!)
    Jag kanske kan få låna ert extrarum och skriva klart min bok…? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s