Election day

Idag ar det antligen dagen E, som i Election day (valdag). Om det blir lika jamnt som undersokningarna visat innan sa blir det ruskigt spannande ikvall. Bara det blir ett resultat, sa vi inte far en repris av det kaos som var 2000 nar George W Bush ”vann” over Al Gore.

I  eftermiddag kommer jag att sitta bankad framfor tv’n fram till sena kvallen, det ar en sak som ar klar. An sa lange ser det forsiktigt positivt ut for Obama, bara att halla tummarna att det haller i sig.

Efter Sandy ar det ju inte sa latt for de invanare som blivit varst drabbade att rosta. Darfor har man gett ok till att de far rosta genom att skicka ett e-mail eller ett fax med sin rost! Undras hur de tankt sig att kolla sa att inte en person sitter och faxar/mailar tusentals roster, men forhoppningsvis har de val nagot system for det… Man har ocksa beslutat att manniskor i bland annat New York inte behover ga till sin egen vallokal utan kan ga till den som ar narmast dar de befinner sig, om de inte kunnat atervanda till sina hem utan bor nagon annanstans

7 reaktioner på ”Election day

      1. Jag vet, pratade med mamma forut och hon haller pa att bli galen pa allt regn sa hon. Har ar det ovanligt kallt for arstiden, enligt grannarna. Forra aret pa Halloween var det tydligen 80F (ca 27C)! Det far det garna bli igen snart, har blivit bortskamd med att det ska vara varmt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s