Bortgjord

Man ska inte vara for snabb nar man skickar ivag mail, det borde jag ha lart mig vid det har laget…

Fick ett mail fran Tess counselor for en stund sen angaende vaccination. Hon har inte hepatit B-sprutan, sa vi uppmanades att vaccinera henne snarast eftersom det ar lag pa det har i North Carolina att alla som gar i public school ska ha den sprutan. Om det inte ar emot ens religion att vaccinera, da slipper man…

Jag mailade Bjorn, som for tillfallet ar i Sverige, och ondgjorde mig lite over detta och fragade om hur det ar med forsakringar for oss expats och sa. Avslutade med ett glatt Puss! och skickade ivag det, och precis nar jag tryckte pa skicka-knappen insag jag att jag inte klickat pa Vidarebefordra och fyllt i Bjorns adress, som jag tankt, utan istallet klickat pa Svara. Alltsa akte mitt lite syrliga svar, dessutom innehallande en puss, tillbaka till Tess counselor… Det var visserligen skrivet pa svenska, men i dessa dagar ar det ju inte sarskilt svart att kopiera texten och klistra in den i Google translate… Helsike!

Jag fick svar ganska omgaende dar hon skrev att ”detta var visst skrivet pa svenska” och en glad smiley… 😳

8 reaktioner på ”Bortgjord

 1. Hahahaha! Fantastiskt roligt! 🙂
  Jag gjorde en liknande grej till en som mailat mig i jobbet. En jättejobbig person och en jättejobbig grej, och jag vbf:ar till en kollega, tror jag, och skriver: Eh, va?? Men tryckte i själva verket svara! Fick lite fint skicka ett ”Jag ber om ursäkt för föregående mail. Vänligen bortse från det.” Och skämdes ihjäl resten av den dagen!

 2. Tänkte höra med dig som är insatt i skolorna och så, (jag tycker deras hemsidor är väldigt dåliga på informatonsfronten), hur vet man om en skola har skolsporter och isf vilka? Finns det på alla skolor kanske?

  1. Jag håller med dig om att det ofta är svårt att hitta info på hemsidorna, de är ofta röriga. Se om du kan hitta en länk till ”teams” eller ”athletics” så borde det stå info där. Du kan också kolla skolkalendern, den brukar vara till för att tala om när skollagen har sina matcher så där kan man få ett hum om vilka sporter de sysslar med på den skolan.

   Jag tror så gott som alla skolor har någon sport, oftast flera. Här är det vanligt med baseball, amerikansk fotboll, softboll, simning, volleyboll, vanlig fotboll och basket. Inte alla sporter på alla skolor förstås, men oftast flera av dem. Och cheerleading, förstås! 🙂

   Pröva annars att maila dem och fråga, om du inte hittar info på sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s