Mera datorkrangel

Nu har det varit lite tyst har igen, och jag som kommit igang sa bra med att blogga varje dag! Orsaken ar, aterigen, datorkrangel.

Min jobbdator, som jag brukar blogga pa, befinner sig just nu i Sverige och ska fa alla program installerade som jag blev av med nar den pajade i somras. Under tiden hade jag tankt mig att anvanda var egen iMac. For ett par veckor sen borjade aven den att krangla, och det visade sig att det var harddisken som pajat dar ocksa. Helt otroligt, jag har aldrig varit med om nagot direkt datorkrangel overhuvudtaget sen jag gick over till Apple for en massa ar sen, men nu har tva harddiskar pajat pa bara ett par manader!

Vi fick tillbaka iMac’en i lordags, och till en borjan fungerade den perfekt. Men efter ett par timmar pajade skarmen (de hade passat pa att byta videokortet samtidigt och det verkar inte ha varit nagon bra idè) sa igar var jag dar och lamnade in den igen. Nu far jag tillbaks den tidigast pa fredag, om jag har tur…

Det blir att forsoka jobba pa iPaden sa lange, vilket inte ar det lattaste. Den ar inte riktigt gjord for att sitta och jobba pa, och skriva stora dokument (typ en avhandling 🙄 ) pa.   Jaag har i alla fall ett tradlost tangentbord som jag kopplat ihop med den, sa att jag slipper det som ar pa skarmen. Dock amerikanskt, sa inga prickor och ringar over a, a och o! 🙂

2 reaktioner på ”Mera datorkrangel

  1. Määäh! (suckar som en tonåring) 🙂
    Datorer ska bara funka. Punkt slut. (Precis som bilar, som dessutom alltid ska vara tankade.)
    Måste ju ha min dagliga dos av dig! 🙂

  2. Haller med dig fullstandigt! Och telefoner ska alltid vara fulladdade och ha tacknning, overallt. 🙂

    Ja, visst har jag varit duktig pa att dela med mig av mina visdomsord pa sistone?! :mrgreen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s