Det finns hopp!

Foten svullen och otroligt stel idag, och jag kan absolut inte vinkla den i sidled eller vifta med tårna för då gör det jätteont. Vilket naturligtvis innebär att jag hela tiden försöker vinkla den och vifta med tårna och känner att jag bara måste göra det. Hur ofta känner man ett behov av att vifta med tårna annars, förutom när det inte går? 🙄

Gick till och med ut med hundarna i skogen i förmiddags. Det tog närmare 15 minuter att försiktigt lirka på ett par skor (testade med stövlar först eftersom jag tänkte att det skulle bli stadigare men det var bara att glömma att försöka få ner foten i dem) och ta mig ut, men sen kändes det riktigt hyfsat faktiskt. Träffade en granne som var ute med sin hund också så vi stod och pratade i 20 minuter medan hundarna lekte, så där fick de lite gratismotion! Sen gick jag en väldigt långsam promenad som var tämligen kort i meter räknat men det tog över en timme i mitt tempo. Hundarna rusade ju fram och tillbaka hela tiden så de fick motion i alla fall. Kändes helt ok när jag kom tillbaka, jag ska ta det lugnt resten av dagen känner jag men det gör inte mer ont nu i alla fall.

När jag kommit tillbaka och satt och åt lunch knackade det försiktigt på dörren. Det var en av grannarna (som jag inte känner särskilt väl) som undrade om jag var ok? Det visade sig att Morris hade smitit iväg och ställt sig och skällt utanför hennes dörr, och hon blev orolig att det hänt mig något och att han ville hämta hjälp… Otroligt omtänksamt av henne att dra på regnkläder på både sig och hennes lilla 1-åring och komma över och kolla läget! Pinsamt, och väldigt märkligt, att Morris gjort så naturligtvis, men vad skönt att veta att man har grannar som bryr sig så mycket!

6 reaktioner på ”Det finns hopp!

 1. Hoppas hoppas hoppas att det läker fort och fint! Du behöver liksom inte fler långdragna eländeshistorier nu.

  Snart ses vi!!! Ska bli himla trevligt! M längtar efter att få träffa T och rå om henne lite grann.

  Kram!

  1. Det känns, *peppar peppar*, som om det faktiskt kommer att läka hyfsat fort. Den är svullen och blå fortfarande och jag haltar rejält men jag kan gå åtminstone. Om ett par veckor borde den vara helt ok hoppas jag!

   Vi pratade om er senast igår och hur kul det ska bli när ni kommer. Och jag spanar lämpliga fotoobjekt varje gång jag är ute och kör! 🙂

   Hoppas ni har det bra på skidsemestern, ser ju jättehärligt ut på bilderna i alla fall! Kram!

  1. Tack! Idag kan jag vifta med tårna lite grann… Yey! 🙂

   Ja jag vet inte vad det flög i Morris 🙄 1-åringens barnmat kanske verkade godare än min läskiga fiskgryta med selleri i? 😆 Tur att hon var så snäll i alla fall, och inte hämtade hagelgeväret istället!

   1. Just det, du bor ju i sådana trakter. 😯 Tur att han inte ser ut som en tvättbjörn eller en ekorre! 😀
    Om jag blev serverad fiskgryta med selleri skulle jag också springa hem till grannen. 😆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s