Vårkänslor?

Vågar man börja hoppas på vår nu tro? Jag vet inte varför men den här vintern har känts evighetslång… Och då har vi ju ändå bott på sydligare breddgrader hela vintern för första gången och verkligen inte haft många dagar med tråkigt väder. För det mesta har det varit soligt och fint och temperaturer runt +5, men ändå känns det som om vintern aldrig kommer att ta slut och sommaren är otroligt avlägsen!

I söndags regnade det från det vi vaknade på morgonen och tills vi gick och la oss på kvällen. När jag var ute på dagens långpromenad med hundarna kom det dessutom hagel mitt uppe i alltihop också för att variera det hela lite. 😐 Nu är det väl ingen större idé att beklaga sig för de av er som sitter i Sverige och läser detta, men i alla fall! 🙂 Undrar om det är för att man bor här där det ”ska” vara varmt och gott hela tiden (även om jag mycket väl vet att det inte är någon evig sommar i North Carolina utan vi faktiskt har fyra årstider även här) som det känns ännu jobbigare när det är lite kallare? I Sverige vet man att det är kallt och j*kligt 10 månader om året så där har man inga större förväntningar… I alla fall är det så om man är värmedyrkare som jag! Eller också är jag bara gnällig… :mrgreen:

Igår var det i alla fall riktigt skönt på eftermiddagen, 11-12 grader nånting och strålande solsken. Och blommorna som faktiskt börjat slå ut redan för ett par veckor sen men som fick sig en knäck när det snöade har nu kommit tillbaka igen. Heja våren!

IMG_2527

IMG_2528

7 reaktioner på ”Vårkänslor?

 1. Åååååh. Ååååååh.
  Jag som älskar snö och gnistrande vita dagar längtar ihjäl mig efter våren nu. Orkar inte med mer kyla och glashala isgator.
  Vill också bo i en varm delstat.
  Mvh Gnällig tant.

  1. Jag förstår dig! Är SÅ glad att ha sluppit isgatorna i år, det är egentligen bara en dag (*peppar peppar*, vintern är ju inte över än…) som det varit halt här och det var efter isregnet men det försvann ju efter några timmar. Men snart kommer du hit och kan gnälla ikapp med mig över värmen istället! 😉 Längtar!

   1. Ja jäklar vad vi ska klaga på värmen! 🙂 Vi kommer nog bli så illa tvungna att ta ett dopp i poolen rent av.
    Gud, jag längtar ihjäl mig känner jag …!

  1. Jag förstår det, men imorgon är det åtminstone mars och det borde börja bli lite vår hemma i Sverige också får man hoppas!

   Foten är mycket bättre tack, men fortfarande svullen faktiskt. Och otroligt stel, trots att jag går över en timme i skogen varje dag vilket ju borde vara bra träning. Men det går framåt och den har läkt mycket snabbare än jag trodde den skulle göra så jag hade tur ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s