EFIT 130409

I tisdags var det EFIT igen. En extremt tråkig dag ur EFIT-synpunkt, jag gjorde i princip ingenting mer än att jobba och gå ut med hundarna. Men så här såg det ut i alla fall:

IMG_2625

6.50 Java hjälper mig att försöka få liv i Max.

 

IMG_2626

7.40 Skär upp kött från helgens grillning och fixar lunchlådor till barnen.

 

IMG_2628

 

9.00 Jobbar: analyserar min korpus medan hundarna tar en efter-frukost-lur i soffan.

 

IMG_262910.00 Jobbar, nu uppe i kontoret och tröstäter mandlar istället för att ge mig på Sverige-chokladen.

 

IMG_263210.30 Bonusbild: Java talar om för mig att det är dags att gå på långpromenad genom att ”diskret” krafsa på skrivbordsbenen.

 

IMG_263311.00 Uppenbarligen lyckades Java bra: dags för dagens långpromenad!

 

IMG_263412.00 På den dryga timmen vi var ute och gick steg temperaturen från +21 till drygt +25. Äntligen har våren kommit till Greensboro! Det kanske hade varit snäppet bättre om det gick aningens långsammare; när vi landade med flygplanet från Sverige i fredags låg det snö på marken och tre dagar senare är det temperaturer på runt 25 grader! Men vad sjutton, det är VARMT och LJUVLIGT! 🙂 Dock är det skönt att det finns trails runt sjöarna här så att hundarna kan ta sig ett dopp och svalka sig med jämna mellanrum, inte utan att jag gärna hade hoppat i jag också…

 

IMG_263513.25 Efter lunch är det dags för en power nap för både mig och hundarna…

 

IMG_263614.20 Planen är att jag och Björn ska spinna ikväll så jag laddar crock pot’en med en kinesisk kycklinggryta så att jag slipper laga mat på kvällen.

 

IMG_263814.50 Jobb, jobb, jobb. Och te. Har även fallit för frestelsen och skippat de mesiga mandlarna till förmån för tyngre droger: geisha!

 

IMG_264116.00 Jobbar fortfarande (ni börjar fatta vilken spännande dag det här är va?). Även om det inte syns på bilden så går fläkten på högvarv nu, det är närmare 30 grader ute och börjar bli rätt svettigt. Även om det kanske ser flitigt ut blir det inte mycket gjort i värmen kan jag säga…

 

IMG_264417.00 Middagsdags för hundarna. De får sin mat utspridd på gräsmattan, men några foderkulor måste serveras i skålarna annars räknas det inte utan då tiggs det tills man lagt i några… 🙄

 

IMG_264218.00 Tess och hennes kompis har suttit kvar och jobbat på ett projekt i skolan och därmed missat skolbussen, nu är de färdiga och jag har varit och hämtat dem båda och är på väg hem.

 

IMG_264619.15 Nu skulle det ju ha varit ett foto från spinninglokalen, men Björn ringde på väg hem från jobbet och sa att han var trött och inte hade lust att spinna. Naturligtvis skulle jag ju ha åkt iväg själv då istället, men alltså… tja… Äsch, nu äter vi middag på altanen. Kycklinggrytan blev god! 🙂

 

IMG_264720.00 Bloggar om Stångehuvud i Lysekil.

 

IMG_2648

20.45 Det är alldeles ljummet ute fortfarande, och vi sitter kvar på altanen och kollar på SVT’s dokumentärfilm om Bofors. Hurra för SVT Play!

 

IMG_265021.40 Flitens lampa lyser (eller nåt i den stilen…). Imorgon ska jag skypa med min handledare och jag insåg just att jag glömt maila över min text så att han hinner läsa igenom den innan handledningen, så det får bli en snabb insats innan läggdags.

 

IMG_2652

22.30 Minnet är uppenbarligen inte vad det borde vara idag… Har även glömt att ge Morris hans allergispruta, så det får bli det sista jag gör innan läggdags + en anteckning i dagboken om hur han mår.

 

 

5 reaktioner på ”EFIT 130409

 1. Mysigt sitta ute på altanen!
  En sådan Starbucksmugg har jag också, men en Tall. Eller ja, två stycken köpte jag. Goa att dricka ur.

  1. Ja jag tror jag sett dem på ett eller annat kort på fb eller instagram 😉 De är jättegoda att dricka ur! Jag köpte en sån där med lock på också, som man kan ha i bilen så att det håller sig varmt och inte skvimpar över.

 2. Våren… våren?!?!?! Vår är det när det är runt +10-15, inte 25. 🙄 Ni har ju fått högsommar på en gång ni. 😦 Fast 30 är absolut för mycket för min smak och absolut för Uzies, hon gillar det inte alls. Nu är det lagom tycker hon, +11 i dag. För mig får det gärna komma upp i +22 eller så, det är lagom.
  Du har iaf jobbat på, det är ju jättebra. 🙂 Spinna kan du göra en annan dag, kycklinggrytor är också viktiga och bra för själen. 😀

  1. Det är märkligt vad snabbt man vänjer sig ändå. För 1,5 år sen hade jag hållit med dig, då tyckte jag att 24-25 grader var perfekt. Nu tycker jag att 27-30 är rätt lagom, och att 20 är lite kallt… :mrgreen: Men det är jobbigt att gå långpromenader när det är varmare än 25 helt klart, och hundarna gillar det inte alls. Det är bara att inse att nu har den säsongen kommit när man får masa sig upp tidigt på morgonen och gå långpromenaden direkt innan det blir för varmt., och sen ta siesta mitt på dagen istället.

   Jag önskar att jag hade jobbat på bra, det såg nog flitigt ut men jag fick inte särskilt mycket gjort. Nästa vecka är det Disciplin som står på schemat! Men du har alldeles rätt: kycklinggrytor är minst lika bra för själen som ett spinningpass! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s