Mother’s Day

Imorgon är det Mors Dag här i USA. Funderar starkt på att följa grannens råd och fira både amerikansk och svensk mors dag så att jag kan bli firad två söndagar i rad, men det återstår att se om resten av familjen går med på det. 🙂

Jag frågade Max idag om han hållit på länge och klippt och klistrat ihop ett fint kort till mig, varpå han svarade att i något parallellt universum är det mycket möjligt att han gjort det. Jag misstänker starkt att jag får nöja mig med det! 😉

Igår kom det ett reklamblad just inför mors dag, med tips på lämpliga presenter till mamma som sliter och släpar dagarna i ända med att hålla huset rent och fint. Låt oss säga så här, det här med genustänk har väl inte riktigt slagit igenom här i Södern…

IMG_2753

Men det klart, de är ju åtminstone schyssta nog att tycka att lilla mor själv ska få välja om hon vill ha en dörrmatta, en dammsugare eller blommor. Väljer hon dörrmatta eller dammsugare får hon dessutom välja mellan olika motiv och modeller! Jippie!

Till mig sa Björn förra veckan att jag skulle få något som skulle hjälpa mig med avhandlingsarbetet. Yes tänkte jag, det är min man det! Han har hittat en spökskrivare som jag kan delge mina visdomsord och som sen kan sitta och skriva ner alltihop medan jag sippar på ett glas is-te  vid poolen hela sommaren. Yey! Men nej, tyvärr skulle det tydligen inte vara det utan något helt annat.

Och häromdagen kom ett paket med posten, och Björn kunde inte riktigt hålla sig utan vi öppnade det direkt. Det var en white board! Vilket är något jag önskat mig ett bra tag, ibland tänker man bättre när man får rita upp sina tankar och idéer på en white board istället för att direkt försöka skriva ner dem i texten. Suveränt, nästan lika bra som en spökskrivare faktiskt! :mrgreen: Tess har redan dekorerat den (och jag har börjat klottra lite). Såhär stor och fin är den med en liten röd Morris på:

IMG_2754

8 reaktioner på ”Mother’s Day

  1. Grattis på mors dag, då! 😉
    Jag skulle kanske också ta och önska mig en white board, istället för att köra med gula små notislappar på ett skåp …

  2. Det var en sensible men samtidigt bra Mors Dagspresent, inte så lätt att hitta!
    Genustänk var det ja, dammsugare är klart att morsan vill ha… 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s