Jodå, jag fick ett kort!

På Mors Dag igår fick jag ett jättefint kort som Tess gjort alldeles själv. Fick nästan lite dåligt samvete först om det varit så att hon läste föregående inlägg (jag skojade ju bara!) men hon hade gjort det för flera dagar sen. Tre kort hade hon gjort innan hon blev nöjd! För flera år sen fick hon en bok av faster Berit med massa olika handstilar och hur man gör när man skriver dem, och den boken har hon använt jättemycket när hon gör egna kort. Dessutom fick jag ett fint iPad-fodral:

IMG_2757

 

Jag känner mig riktigt bortskämd! ❤

Det jag faktiskt hade nämnt att jag önskade mig var en SOVMORGON. Har inte vaknat av mig själv en enda morgon sen vi flyttade hit, Java brukar se till så att jag inte ligger och drar mig längre än till 7.30 – 8. Jag kände verkligen att jag skulle vilja få sova ut ordentligt. Jag vaknade visserligen 8.30 och gick upp och gav hundarna frukost, men sen barrikaderade jag sovrumsdörren med soffkuddar så att de inte skulle kunna krafsa på den när de ätit färdigt och somnade om. Under tiden gick Björn ut med dem på långrunda. Jag sov till halv elva! 😯 Helt underbart!

Resten av dagen ägnades åt shopping, vilket låter roligare än det var. På fredag är det avslutningsdans för alla 8:or på Tess skola (8:an är ju sista året på Middle School), en ”semi-formal” skolbal. Vilket innebär klänning, förstås. Dessutom ska klänningen ifråga vara godkänd enligt skolans dress code, fast den fick faktiskt gå 4 inches ovanför knät istället för 3 inches som det normalt är, så lite har de tummat på reglerna. Nu är det så att Tess inte är någon klänningstjej alls. Hon äger en enda, och den är dels för kort och dels utan axelband så den är inte godkänd utan hon måste, tämligen ovilligt, köpa en ny. Nästan fyra timmar tog det och på slutet var vi på gränsen till att slå ihjäl varann (jag tyckte inte att hon engagerade sig alls och hon tyckte att hon verkligen försökte men inte kunde hitta en enda som var både snygg och dress code-godkänd). Nåja, det löste sig till sist!

Vi avslutade med ett besök på Ben&Jerry’s tillsammans med Björn och Max, och det var ju mysigt i alla fall. Sen åkte vi hem och Björn lagade middag så det blev en riktigt bra avslutning på dagen!

5 reaktioner på ”Jodå, jag fick ett kort!

  1. Boken är kanske bra att ha men bakom kortet finns konstnären. Tess är verkligen skapande, det ser man ju också i fotointresset.

    1. Ja hon är verkligen kreativ, det är jätteroligt att se. Och hon har haft mycket glädje av boken och experimenterat med olika skrivsätt. Vi hoppas även att vi kan hitta en ny fotokurs att gå i sommar, det stället där hon gick förra året verkar vara nedlagt nu tyvärr.

  2. Fasiken, jag HAR ju inte ens 4″ ovanför knät – där börjar mitt skrev. 😆 Hoppas ni hittade en bra till slut, jag minns faktiskt hur det var när jag var och shoppade – fast mamma och pappa gav mig pengar så fick jag shoppa själv men inte blev det lättare för det. 😕

    1. 😆 Från mitten av knät Jenny!

      I vanliga fall brukar vi ha jättekul när vi shoppar men ”tvångsshopping” är inte lika roligt… Men vi hittade en jättesöt klänning så det blev bra till slut i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s