Dilemma

Jag behöver råd. När ens man har varit i Sverige i nästan två veckor och äntligen, äntligen ska komma hem imorgon men ringer och säger att de 8 hett efterlängtade Marabou chokladkakor han köpt tyvärr ligger kvar på jobbet och han inte kommer att kunna få med sig dem hit. Är det skäl nog för skilsmässa?

10 reaktioner på ”Dilemma

      1. Hotell, inget jobb, inga hundar sova sa lange han vill. Tal ju ocksa att utvardera.

    1. Jag hade ju tänkt att slippa be dig ta med nånting alls men jag får nog krypa till korset i alla fall… 🙂 Tess skulle jättejättegärna vilja att ni köpte med er lite plockgodis också om det går bra? Hon pratar med M i så fall om vad det är hon vill ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s