Efterlängtade gäster!

Nu har våra efterlängtade gäster kommit, Tess bästa kompis och hennes mamma! De var här hela familjen förra året, och i år bestämde sig mor och dotter för att komma hit bara de två. Så himla mysigt och roligt att de ville göra den långa resan en gång till! De kom i fredags och ska stanna en vecka.

Hittills har vi mest hunnit med shopping. På lördagen var de ju lite jetlaggade och vi tog det ganska lugnt, bad i poolen och en liten shoppingtripp till Walmart för att proviantera mat och lite annat smått och gott. 🙂

I söndags åkte vi till Tanger i Burlington. Tess och Björn har varit där en gång och Tess tyckte inte att det fanns så mycket roliga affärer så det har aldrig blivit av att jag åkt dit. Men det var ju riktigt mysigt där! Ska absolut dit igen.

IMG_2831

Det är lite likt Friendly Center i Greensboro, på så vis att det inte är en enda byggnad med alla affärer i (som ett klassiskt mall) utan alla affärer är utspridda. Dock är det inte riktigt så utspritt som på Friendly utan man kan lätt gå runt till alla affärer utan att behöva ta bilen nån gång. Mysigt!

På hemvägen gjorde vi, förstås, ett stopp på Starbuck’s. Det fick bli frappuccinos (eller hur det nu stavas…) i värmen, men Björn tog ju kaffe förstås:

IMG_2833

Det fick han dock ångra, det här kortet är taget cirka 2 minuter innan jag lyckades välta ut  kaffet över hela bordet, dock utan att pricka någon av oss som satt runt bordet vilket faktiskt var något av en prestation… 🙄

Idag har vi varit och shoppat på Four Season:

IMG_2837

 

Nästan 5 timmars shopping, så nu är vi rätt möra allihop. 🙂 Imorgon blir det förhoppningsvis bergsklättring upp till Hanging Rock, om det inte är antingen alltför varmt eller åska. Båda alternativen verkar tänkbara enligt väderprognoserna men vi håller tummarna.

2 reaktioner på ”Efterlängtade gäster!

  1. Åh vad kul för Tess att få träffa sin bästis igen. 🙂 Jag såg på FB att ni blev ”lite” blöta på er utflykt, men så länge det inte är kallt samtidigt kan det nästan vara lite charmigt att bli sådär genomblöt – någon gång vart femte år kanske. 😆

    1. Ja det är jättekul att få hit sin bästis! 🙂 Ska blogga om Hanging Rock så fort jag hinner, det var en jättefin utflykt men vi blev fullständigt dränkta när vi var på väg tillbaka till bilen ja… Det var åtminstone hyfsat varmt regn! :mrgreen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s