Inställt flyg :(

Idag var det meningen att nästa gäng gäster från Sverige skulle komma. En familj vi känt i många år och vars son dessutom är Max allra, allra bästa vän. Vi har väntat och väntat hela dagen, klockan 21.45 var det meningen att flyget skulle landa.

Men, naturligtvis blev det inte så. Ett hotande åskväder gjorde att de bara kom till Newark, sen ställdes alla flyg in därifrån. Så de får sova på hotell på flygplatsen inatt istället, och förhoppningsvis vara här vid lunchtid imorgon. Då via Chicago, arma stackarna som måste åka runt så mycket efter en lång Atlantflygning och allt. Allra mest synd tycker jag, själviskt nog, ändå om Max som längtat så efter sin kompis. Men vi får hålla tummarna att inget mer strular utan att de verkligen är här runt 12-tiden imorgon, så får vi utnyttja tiden de är här till fullo när de väl kommer.

Först ska de alltså vara här hos oss i några dagar, och sen åker vi med dem till Washington D.C. Ska bli jättekul att få göra Washington med dem, jag och Max har ju varit där förut men det blir första gången för Björn och Tess!

5 reaktioner på ”Inställt flyg :(

  1. Tråkigt för Max att det blev strul med flyget men den som väntar på något gott blir glädjen bara större kram på dej Max

  2. Men nej! Fy vad tråkigt. Stackars Max! Och stackars familjen som inte kom längre. Såå snopet. Hoppas verkligen att de är på väg nu i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s