Sista två dagarna…

…kan sammanfattas med två ord: shopping och sightseeing! Vi körde ett uppsamlingsheat och försökte hitta det som var kvar på önskelistan som de ännu inte handlat. På torsdagen blev det därför först en tur till Friendly och Macy’s. Därefter ytterligare en tur till Four Seasons och Hollister samt Abercrombie & Fitch! 🙂 Jag, som varje dag gått en långpromenad med hundarna på förmiddagen innan våra tripper till Hanging Rock, Carowinds och diverse köpcentrum började bli rätt mör. Som tur är tänker Hollister på oss som behöver vila våra trötta ben så jag passade på att pusta ut i en av deras fåtöljer medan de andra gjorde sitt bästa för att göra slut på pengar.

IMG_2876

 

Efter shoppingen åkte vi in till centrum för ett besök på Cheesecake by Alex. Ett måste, som aldrig blev av förra året när hela familjen var här. Idag var det varmt, men inte för varmt för att sitta ute och njuta i solen.

IMG_2877

 

Ett tips är att pröva cheesecake med kahlua/espresso-smak. Sååå gott!

Sen gick vi en vända upp och ner på Greensboros enda riktiga stadsgata. Om man med stadsgata menar en gata med trottoarer längs kanterna och åtminstone ett par butiker att titta i. Det är så synd att det inte finns en riktig stadskärna här med massor av smågator och små mysiga affärer, det skulle vara så kul att kunna flanera runt utan att behöva ta bilen till ett stort köpcentrum hela tiden. Denna enda gata som finns är åtminstone riktigt mysig:

IMG_2881

 

IMG_2879

 

IMG_2878

 

IMG_2884

 

IMG_2895

 

IMG_2898

 

Vi hade pratat om att gå på en hibachi-restaurang på kvällen, men vi kom inte hem förrän efter 8 så det blev lite väl sent och vi var trötta efter den långa dagen. Så vi enades om att en grillkväll på balkongen är nog så mysigt som ett restaurangbesök!

IMG_2903

 

Och sen var det helt plötsligt bara en dag kvar… Sista dagen passade vi på att bada i poolen, det hade blivit lite väl lite av den varan denna veckan. På väg till flygplatsen på eftermiddagen åkte vi även om Walmart så att de kunde bunkra upp med amerikanskt godis till familjen där hemma. Och sen, innan vi visste ordet av, hade vi sagt hejdå och de satt på planet på väg hem. Denna veckan har gått så otroligt snabbt och fy vad jobbigt att behöva säga hejdå så snart!

Agneta och Michaela jag är så jätteglad att ni ville komma hit även i år, det är ju inte nästgårds precis! En gång är ingen gång och två gånger är en vana säger man ju, så det innebär väl att ni kommer tillbaka även nästa år! 😉 Om vi ens är kvar då förstås, det vet vi ju inte. Väldigt roligt har det varit att ha er här, med utflykter, shopping, poolhäng och mysiga kvällar på balkongen. Saknar er redan!

3 reaktioner på ”Sista två dagarna…

  1. Roligt att du haft din vän hos dej en hel vecka Tess det har varit så kul med bilder av er !

  2. Menååååh! Nu längtar jag verkligen tillbaka! Så himla mysigt vi hade det, och kul och trevligt! 🙂
    Fnissar fortfarande åt taco bell-minnet! 🙂

    Jag hoppas också att vi kan komma tillbaka redan nästa år. Kan ju inte bryta en trevlig vana!

    1. Ja, jag känner mig redan nostalgisk när jag ser kortet från sista kvällen på altanen! Vi satsar på nästa år också tycker jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s