Det är ju tur att hon är söt i alla fall…

Igår, efter en hektisk dag, låg jag och vilade mina trötta en stund på sängen på eftermiddagen när Björn kom hem. Java låg och snarkade och hade mina ben som huvudkudde. Björn kommer in och sätter sig och pratar lite, och säger på skoj till Java: ”sök matte Java, var är matte”. Varpå Java tar ett jätteskutt upp i luften, flyger ner från sängen och rusar runt i hela huset och letar febrilt.

Till slut – efter att ha finkammat huset – kommer hon tillbaka till sovrummet, får syn på mig i sängen där hon alltså alldeles nyss legat  mig,  hoppar upp helt vild och totalt överlycklig över att ha hittat mig och slickar mig så jag blir dyblöt i ansiktet.

Så jag vet inte, men vi tänker att vi kan ha kvar henne som prydnad åtminstone, om än inte för hennes intellektuella kapacitet.

IMG_2760

6 reaktioner på ”Det är ju tur att hon är söt i alla fall…

  1. Java hälsar att hon är aningens förnärmad över att ni skrattar åt henne, men att det inte gör nånting för hon ska gladeligen slicka er på näsan också om ni vågar er hit nån gång! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s