Nu ska här springas!

I onsdags var det min födelsedag. Dagen till ära (?) blev det sommar här i Summerfield, drygt 20 grader blev toppnoteringen! Så underbart ljuvligt med lite värme efter denna kalla vinter, men det är ingen idé att ropa hej ännu för snart ska det bli kallt igen. Men vi har haft det riktigt varmt och gott, åtminstone på dagarna, varje dag sen dess. Idag satt vi till och med ute på altanen och åt lunch!

På min födelsedag gick vi ut och åt på kvällen på en restaurang som vi inte prövat förut, Olive Garden heter den. En vän skrev om den på Facebook för ett tag sen och rekommenderade den varmt, så vi tänkte att vi måste pröva. Och det var riktigt gott, visade det sig! Det är en italiensk kedja (nästan alla restauranger här tillhör ju en kedja vilket i och för sig är lite trist), och de hade riktigt god pasta. Dessutom fick man soppa eller sallad till förrätt, och båda delarna var jättegoda. Dit går vi gärna igen nån gång, helt klart!

På restaurangen fick jag även min present (jag var lite nervös för att Björn skulle skvallra för personalen att jag fyllde år så att de skulle komma ut och sjunga för mig, något man ofta gör på restauranger här, men jag klarade mig som tur var!). Jag var lite spänd på presenten, jag har nämligen önskat mig en löparklocka men var inte alls säker på att jag skulle få en. Jag har rätt nyligen börjat springa och måste kanske inte precis ha en löparklocka, men tekniknörd som jag är tycker jag det är kul med såna grejer och dessutom blir det så mycket roligare att springa om man kan hålla koll på tider, sträcka, puls och allt vad det är. Det håller uppe motiveringen, åtminstone för mig!

Och jag fick precis vad jag ville ha – en Garmin Forerunner 220! Inte bara en väldigt bra klocka, utan dessutom riktigt snygg! 😉

IMG_0009

Så nu ska här verkligen springas! Jag har äntligen kommit igång på allvar nu, jag satsar på att springa tre gånger i veckan och de senaste veckorna har jag faktiskt lyckats med det. Jag som alltid har hatat att springa och tyckt det var dödens tråkigt, nu börjar jag bli biten på allvar. De första gångerna var det fortfarande motigt men nu börjar jag märka att det faktiskt går framåt, om än långsamt, jag orkar längre och får bättre tider nästan för varje gång. Jättekul, och man mår så bra när man precis har avslutat ett pass!

3 reaktioner på ”Nu ska här springas!

  1. Heja heja! Vad kul med ny teknikpryl, om jag hade varit löpare hade jag nog också velat ha en sådan. Med promenader räcker ju RK i mobilen gott. Motionera den väl! 🙂

    1. Ja RK passar nog bättre för promenader känns det som. Åtminstone för mig funkar det sådär att springa med den, den rundan jag sprungit varje gång med rk-appen har varierat väldigt i längd. Allt från 1.45 kilometer till 2.0, och då springer jag alltså exakt samma runda så man undrar ju hur den mäter egentligen. Dessutom kan man ju få massa annan statistik med klockan och det är kul och blir en extra morot! 🙂 Jag var ute och motionerade den (och mig!) igår och då kände jag för första gången att det var riktigt lätt att springa, jag kom in i det där flytet som alla pratar om men som åtminstone jag aldrig känt av förr. Jättekul!

      1. Heja heja! RK brukar funka bra för mig med att mäta samma sträcka, den låter ju knäpp för dig. 😕 Vad kul att du kommit in i flytet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s