SWEA-möte

I torsdags var det dags för årsmöte i SWEA här i North Carolina. Egentligen skulle vi haft det veckan innan men då var det snöstorm och kaos på vägarna så det flyttades fram.

Jag har aldrig varit med på årsmötet förut eftersom jag bara varit ”vanlig” medlem och inte riktigt känt att det varit nödvändigt att vara med. Men i år ska det bli ändring på det och dessutom var mötet här i Greensboro, eller High Point närmare bestämt, så den här gången tog jag mig i kragen och åkte dit. Jag var rätt skakis innan faktiskt, det var första gången jag skulle träffa alltihop efter att Mikael gått bort och jag var rädd att jag skulle bryta ihop totalt av att träffa så mycket folk på en gång. Men det gick jättebra, alla är så himla goa här och kom fram och kramade om mig och lät mig prata ut hur mycket som helst och det hjälpte verkligen.

Mötet hölls i ett bageri som ägs av en svenska, Swedebread heter det och Lena, ägaren, säljer organiska varor och ”hembakt” bröd. Jag får nog göra ett eget inlägg om det en annan gång för det är jättemysigt där! Innan mötet festade vi loss på smörgåstårta som var hur god som helst, samt fikabröd och chokladdoppade jordgubbar:

IMG_0007

IMG_0008

Mums!

Sen var det dags för möte. I år var det dags för förändringar i styrelsen, de flesta har suttit i två – tre år och var redo att lämna över till nya krafter. Så därför är undertecknad numera webansvarig för SWEA North Carolina! Ska bli riktigt roligt, både att sitta i styrelsen och att ta hand om hemsidan. Bodil, som varit webansvarig före mig, har gjort ett jättejobb med att lägga över hemsidan till ett nytt webhotell och skapat en riktigt snygg sida så jag kommer litegrann till ett dukat bord, bara att försöka hålla uppe kvaliteten och att fortsätta utveckla sidan! Titta gärna in om ni är intresserade: SWEA NC

6 reaktioner på ”SWEA-möte

    1. Ja jag tror det, den med de skogklädda bergen som man ser uppifrån? Gick in och kollade om bilden möjligen hette ”Hanging Rock” men det var något mer neutralt. Men det ser ut så! Eller tänkte du på någon annan som jag missat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s