Mors dag

I söndags var det ju Mors Dag hemma i Sverige, men här i USA ligger vi lite före och firade Mother’s Day redan den 11 maj. Det var en solig och varm dag, som började med blommor och presenter redan när jag vaknade. Eller, det är i alla fall den officiella versionen. Sanningen är att jag vaknade nån timma före de andra och tassade upp och gav hundarna mat och låg sen och läste en stund. Men det behöver ju inte min kära familj få veta, de kan ju få tro att de väckte mig! 😉

Presenten visade sig vara två tennisracketar och en jättekartong med tennisbollar! Vi har pratat länge om att vi ska skaffa tennisracketar eftersom det finns en tennisbana i området här, dessutom bara några meter ifrån vårt hus, men det har aldrig blivit av. Men nu fick jag det i present, perfekt! Och dessutom kul att få något som hela familjen kan ha roligt med. Några dagar innan hade vi köpt badmintonrack eftersom Tess gärna ville spela badminton, så efter frukost och hundpromenad plockade vi med oss alltihop och gick iväg till tennisbanan.

Tennisbanan är egentligen två banor bredvid varann, så vi kunde dela upp oss så att två spelade tennis och två badminton. Jättekul! Men oj så jobbigt… Det var ”bara” 25 grader varmt visserligen, men hög luftfuktighet så det tog på krafterna. Men helt klart behöver man jobba lite på kondisen… 🙂

IMG_3705

 

På kvällen fixade Björn och barnen middag. Grillad kyckling, potatisgratäng, tzatziki och grillade småpaprikor. Jättegott, och lyxigt att slippa laga mat själv och bara bli uppassad hela dagen. 🙂

IMG_0076

2 reaktioner på ”Mors dag

  1. Åh vad roligt, vilken bra present! Kul när man kan göra saker tillsammans. Ni kan väl skaffa badmintonnät till trädgården också, om ni inte redan gjort det? 🙂

    1. Jo eventuellt skaffar vi badmintonnät också men det funkar ju lika bra att bara stå och slå egentligen, i alla fall när man är på vår nivå! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s