Min egen skyddsängel!

Fick en så fantastiskt fin present av en kär vän som jag aldrig ens har träffat ”på riktigt” men som ändå hjälpt mig och stöttat mig så mycket. Hon har tillverkat ett litet smycke, en skyddsängel, bland annat av en silversked! Så fantastiskt fint smycke och så omtänksamt gjort! Kommer aldrig att ta av mig halsbandet! 🙂 Tack Dorit, love you! ❤

IMG_3887

4 reaktioner på ”Min egen skyddsängel!

 1. Tack fina du, nu fick jag en tår i ögat ❤
  Visst är det härligt att bara " klicka " med nån så där, utan ens ha träffats, men ändå känns det som om du är en kär vän 🙂
  Det är alltid så svårt att veta hur man bäst kan finnas där när tråkiga saker händer, därför blir jag så glad att du känner att jag ger dej lite stöd mitt i allt elände. Hoppas vi hittar nåt tillfälle att ses nån gång " på riktigt ".
  Kul att du tyckte om den lilla ängeln, alltid roligt när nån uppskattar nåt man skapat själv.
  Var rädd om dej, hoppas du får en lugn helg med dina kära. ❤

  1. Ja jag hoppas verkligen vi kan ses nån gång, även om det är tight med tiden nu för min del fram tills jag disputerar så ska det väl gå att få till det efter det åtminstone! Kommer aldrig glömma hur du höll mig över ytan den där dan när jag fick reda på att Mikael dött, du har verkligen hjälpt mig mycket. Kram!

 2. Vi har ingen brådska, var sak har sin tid…………… det viktigaste just nu är att du fokuserar på det du måste göra och tar en dag i sänder 🙂 och sen en vacker dag när det passar får vi synas. Men fram tills det fortsätter vi höras över nätet . Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s