Undantaget

Jag skrev ju i förra inlägget att det varit klent med valskyltar här i år, men glömde ju nämna det enda undantaget. En av våra grannar har sedan ett par månader tillbaka haft denna kampanjskylt i sin trädgård:

valskylt

Kvalitén är ju usel (inzoomad med en iPhone och med två hundar som drog i kopplet och ville vidare…) men det står alltså Giant Meteor 2016 – just end it already. En kampanj för de som hellre skulle rösta på att en enorm meteor träffar jorden och utplånar allt liv än att rösta på antingen Hillary eller Trump. En gammal poll från i somras visade att 13% av väljarna skulle välja meteoriten! Jag tror det säger det mesta om inställningen till de två kandidater som vaskats fram ur en befolkning på 320 miljoner…

4 reaktioner på ”Undantaget

  1. Hej,

    Jakob heter jag och arbetar med programmet Familjer på äventyr. Vi håller nu på och letar nya härliga familjer som lämnat Sverige för en eventuell ny säsong.
    Tycker det låter som om Er familj verkar spännande så du får gärna kontakta mig på jakob.jonas@art89.se så berättar jag mer.

    Vänliga hälsningar

    Jakob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s