Visum, uppdatering

En liten uppdatering om vår jakt på visum: vi har lyckats få en ny tid för vår visumintervju! 5 januari är senaste budet. Suveränt! Då kan vi förhoppningsvis komma iväg veckan efter, och vara i huset och ta emot tvättmaskinen och torktumlaren som ska levereras den 16:e vilket ju onekligen kan vara lite käckt! 🙂 På något ställe stod det att barn under 16 inte behöver vara med på intervjun men det var fel visade det sig, 14 är det som gäller. Max kommer att behöva följa med således, vi får åka upp till Stockholm dan innan eftersom vi fått tid 8.30 på morgonen. Dags att leta hundvakt igen, således! 🙂

En reaktion på ”Visum, uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s