Födelsedagspresent

Idag fyller jag år, och som ”present” fick jag: snö!

Vädret är minst sagt omväxlande. Igår var det 18 grader varmt på eftermiddagen och det kändes som om våren kommit. På kvällen var vi hemma hos en svensk familj som bor här i Greensboro, och då satt vi ute på altanen hela kvällen och grillade. Visserligen var det lite kyligt men inte värre än att vi kunde sitta ute med hjälp av jacka och filtar. Och idag snöar det… En av Tess kompisar (som dessutom är dotter till den mäklare som hjälpte oss hitta vårt hus!) fyller också år idag, och hon hade önskat sig snö. Tess berättade att alla bara skrattade åt henne i skolan, men hon fick som hon ville! 🙂

Jag fick ett jättegulligt gosedjur av Tess:

Sen fick jag även en grill 🙂 Eftersom vi haft en massa utgifter i och med flytten tyckte jag att det kändes onödigt att lägga massa pengar på presenter så jag önskade mig en grill istället, som vi ändå tänkt köpa. Så idag åkte vi runt och tittade lite, det finns en hel del att välja på i många olika prisklasser, frågan är vad vi behöver egentligen? Vi skrev ner namnet på några i alla fall så ska vi googla lite och se om vi hittar lite reviews innan vi bestämmer oss.

 

 

5 reaktioner på ”Födelsedagspresent

    1. Tack! Nästa vinter skulle det säkert ha varit jättekul, men just nu när man precis lämnat Sverige känns det sådär faktiskt. Men hundarna är överlyckliga! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s