Triad Stage

I söndags var vi på teater, jag och Björn. Vi har två jättegoa grannar som har säsongskort på Greensboros egna ”stadsteater”, Triad Stage, och när de inte kunde gå i söndags så frågade de om vi ville ta biljetterna istället. Och det ville vi ju förstås! Det var en jättemysig, ganska liten teater med väldigt intim känsla. Man satt nästan på scenen så man kom verkligen nära:

Pjäsen hette New music och var egentligen en trilogi. Vi hade fattat det som att kvällens föreställning var enbart första delen, men det visade sig att de skulle spela både första och andra delen. Tyvärr hade de blivit väldigt sent att stanna kvar och se del 2 så vi gick efter den första, väldigt synd för det var verkligen en bra pjäs. Vi får väl se om vi möjligtvis kan se del 2 och 3 senare, nu var vi helt enkelt för trötta efter att ha packat upp flyttkartonger hela helgen och dessutom skulle vi upp tidigt dan efter.

En kul grej med själva teatern var att de byggt miniatyrer av teaterscenerna från en del av sina föreställningar och ställt ut en trappa ner vid toaletterna:

Inget särskilt bra kort, jag vet, ljuset var inte det bästa men ni förstår idén i alla fall. Skådespelarna var väldigt bra och det var verkligen mysigt där så vi kommer förmodligen att köpa säsongskort till hösten. 75 dollar per person för 6 föreställningar är klart överkomligt!

En reaktion på ”Triad Stage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s