Bara inte AC’n pajar…

Hittills har juni varit svalare än normalt här i Greensboro. Temperaturen har legat runt behagliga 25 grader och det har varit underbart. Men nu ska det bli andra bullar! Igår varnade meteorologen på lokal-TV’n för värmen som kommer från och med imorgon:

På något sätt känns det lite värre när till och med de som är födda och uppvuxna här tycker att det är jobbigt, de borde ju vara vana! Det blir till att hålla sig inomhus, dra upp AC’n så mycket som möjligt och festa loss, vi har bullat upp rejält:

Ikväll ska vi på baseboll, igen, den här gången med Björns avdelning på jobbet. Tur att det inte är imorgon i alla fall, idag är det ändå drägligt ute. Det blir till att smörja in sig med solfaktor 50 och hoppas på en plats i skuggan! 🙂

4 reaktioner på ”Bara inte AC’n pajar…

 1. 😯 Då skulle Uzie packa ihop, på allvar alltså. Jag vill visserligen ha en bättre sommar än den vi har (svårt att bli sämre), men inte fullt så varmt som ni ska få nu. Kram på er, håll hundarna svala!

  1. Ja, Morris och Java börjar tycka att det var en riktigt, riktigt dålig idé att flytta hit… Jag brukar gå långpromenaden direkt vi vaknar på morgonen, då är det runt 20-22 grader i början när vi går iväg åtminstone. Får se hur det är imorgon, får nog bli en kortare promenad än vanligt.
   Hoppas ni kan få lite bättre väder hemma i Sverige, jag delar gärna med mig lite! 🙂
   Kram!

 2. Hjälp, hur överlever man 42 grader??!! När det blir runt 25 grader här så blir jag på dåligt humör och börjar svära om att det borde vara olagligt att vara så varmt!

  1. 25?! Då tar vi på oss långärmade tröjor här och funderar på att elda i öppna spisen… 😉
   Ärligt talat vet jag inte hur sjutton vi ska överleva de närmsta veckorna. Jag hade med mig rejält med vatten till mig och hundarna när vi gick ut i morse, vi gick iväg vid 8 och då var det redan 28 grader varmt… Jag är så glad att vi hittade ett hus där det finns pool i området i alla fall, den och ac’n är väl det som räddar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s