New York, Hoboken

Innan vi flyttade till USA tittade Björn och Tess ibland på ett program som heter Cake Boss. Det handlar om ett bageri, Carlo’s, som ligger i stadsdelen Hoboken i New York City. Bland annat gör de helt fantastiska tårtor, som kan se ut ungefär hur som helst:

 

Naturligtvis ville de se bageriet i verkligheten nu när vi ändå var i New York så vi åkte ut till Hoboken. Vilken helt fantastisk stadsdel! Det är som att vara med i filmen Tillbaka till framtiden och hamna i 50-talet. Till och med de stora affärskedjornas skyltar har ett annat typsnitt för att smälta in, kommer ni till New York någon gång måste ni åka hit och känna på stämningen. Om min och Tess stora dröm går i uppfyllelse nån gång så att vi kan få bo i New York något år eller så, så är det här jag vill bo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer ni ihåg när det fanns såna här ute på stan? 🙂

 

Till slut kom vi även fram till Carlo’s. Tyvärr var inte cake bossen där, men vi fick se hur det såg ut i alla fall!

 

Vi hade tänkt oss att vi skulle gå in och fika där, men det gick inte. De hade inget konditori, utan det var ”bara” bageri. Lite synd! Istället gick vi till Johnny Rockets och tog en milkshake. Johnny Rockets har ju som sitt signum att restaurangerna ska se ut som på 50-talet, så de passade verkligen bra in här i Hoboken:

 

 

 

Ett annat signum är att personalen med jämna mellanrum drar på musiken och dansar för gästerna. Kul! 🙂

3 reaktioner på ”New York, Hoboken

  1. Åh vad coolt! Jag gillar ju inte raggare i Sverige eftersom de förfular något som ursprungligen var ballt och häftigt, men amerikanskt 50-tal är ju gulligt i mode och så. 🙂

  2. Här var jagockså när jag var i NY himla kul och mysigt vi satt här en hel em och bara njöt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s