Sommarläxa

Jag har ju tidigare berättat om Tess summer reading, dvs. den läxa hon har haft över sommaren. Hon skulle läsa en bok, en dikt och ett berömt tal, och titta på en film. Sedan skulle hon svara på ett antal frågor och skapa en Facebook-sida med svaren.

Nu är hon klar med alltihop, det som skulle läsas har hon klarat av för några veckor sedan och igår satt vi allihop och tittade på filmen, The Truman Show (som för övrigt är en riktigt bra film som kan rekommenderas om ni inte redan sett den). Idag gjorde hon även klart de sista frågorna och skapade Facebook-sidan. För den som är nyfiken på hur läxan är upplagd och vilka frågorna var som hon skulle svara på (vilket inom parentes sagt inte var de enklaste att besvara) så kan ni, om ni har Facebook, kolla på hennes sida här: Tess Summer Reading

Jag tycker det blev riktigt bra! 🙂

4 reaktioner på ”Sommarläxa

  1. Tess var duktig med sina läxor här hemma ,detgläder oss att det går bra nu också .Nu får vi komma till er och riktigt följa med dej på plats ! Heja Tess ,,,,,, Din farmor !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s