Hemresa bokad!

Nu har jag bokat hemresa till Sverige! Jag åker redan nästa fredag, den 30:e, och stannar en vecka. Det är en jobbresa i första hand, så det blir bara jag som åker. Jag kommer att åka direkt hem till mamma och pappa och stanna där över helgen, och sen blir det Göteborg och jobb resten av veckan.

Det ska bli så kul att träffa familj, vänner och jobbarkompisar igen! Tänk att det nästan är ett år sen jag var i Sverige nu… Känns väldigt märkligt. Undrar hur det kommer att kännas att alla pratar svenska? 🙂 Synd bara att det är november, det kommer nog att kännas kallt och mörkt men å andra sidan är det ju bara en vecka det är fråga om! Jag hade gärna stannat lite längre men det gäller att få ihop det med familjen också. Björn har ju precis varit i Sverige i nästan två veckor, nu åker jag dit, och dan efter att jag kommer hem igen åker han till Indien. Vi hinner inte gå och nöta på varann den här hösten i alla fall… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s