Black Friday

Har kämpat med detta inlägg i flera dagar, WordPress vägrade att ladda upp bilder helt plötsligt. Till slut hittade jag en ”smygväg” och lyckades ladda upp bilden. Så, enjoy! 🙂

Dagen efter Thanksgiving är det Black Friday, vilket är den största readagen på hela året. Många affärer öppnar kl 24.01, vissa till och med redan på torsdag kväll, och sedan har de öppet fram till 22.00 på fredag kväll. Jag frågade ganska många innan hur de brukar göra, ska man vara där redan när de öppnar eller är det bättre att ställa klockan och komma tidigt på morgonen? Samtliga svarade att Black Friday är fruktansvärt och att de gör allt de kan för att undvika affärer överhuvudtaget den dan… Hysteriskt mycket folk, hysterisk trängsel, hysteriska köer. Allt för att göra ett riktigt bra klipp!

Tess hade dock längtat efter Black Friday i månader, och jag var också rätt nyfiken om jag ska vara ärlig! Så efter att ha åkt hem efter den goda Thanksgivingmiddagen la vi oss och sov ett par timmar, och strax innan 12 på natten gav vi oss iväg till Four Seasons. På vägen dit var det tämligen öde på gatorna, så vi började så smått undra om vi missat nåt. Vi hade kollat innan och de affärer vi skulle till öppnade 24.01, men de allra flesta skulle inte öppna förrän 06.00. Hade vi kanske sett fel så att alla öppnade kl 6? Men när vi kom fram till köpcentrumet rådde det inget tvivel om att det var readags. Packat med bilar på parkeringen, och packat med folk där inne! Vi har varit på Four Seasons många gånger men det har nog aldrig varit så mycket folk som det var nu 🙂

IMG_2275

Tyvärr var ju köerna därefter också. Vi stod i kö 30-50 minuter/affär, så vid 3-tiden på natten hade vi bara hunnit handla i tre affärer. Då gav vi upp och begav oss hemåt, men vi var väldigt nöjda med våra fynd. Jag misstänker att det blir en repris nästa år, det är något speciellt och ”busigt” med att shoppa mitt i natten! 🙂

4 reaktioner på ”Black Friday

  1. Men fy för att stå i kö så länge. Aldrig att jag fixar det. Om jag så fick alla kläderna gratis. Eller jo, fick jag en massa snygga kläder gratis skulle jag göra det. Men då fick det vara bra snygga kläder! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s